Societat

Ismaël

Treballa a la barraca del Basquet Club Fontajau

“Tot i la crisi hi ha força gent a barraques”

Com està l'ambient enguany a barraques?

Doncs pensàvem que amb la crisi la cosa seria fluixeta, però hem quedat agradablement sorpresos per l'afluència.

Pels consumidors, els preus s'han apujat?

Es mantenen; només la cervesa s'ha apujat mig euro, la resta continua igual, com sempre.

Què destaca de l'edició d'enguany?

El diumenge vespre no hi va haver grups a l'escenari, hi havia gent que es queixava perquè no hi havia concert; crec que és la primera vegada que això passava.

Hi ha prou control?

L'ambient és diferent d'una zona a l'altra, alguna nit potser he tingut la sensació que hi havia massa nanos joves rondant i intentant trobar alcohol; no els en servim, és clar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Raül Balam
Xef del ‘Moments’ de l’Hotel Mandarin Oriental de Barcelona (2 estrelles Michelin)

“El meu plat preferit és patata amb col i bacallà de Sant Pol”

Barcelona

Gastronomia catalana, la que ho aprofita tot

Barcelona
Joan (Nani) Mora
Cap de l’oposició d’ERC a Sant Andreu de Llavaneres

“Veiem com tot el que tenia la marca d’ERC s’està aturant”

Sant Andreu de Llavaneres
ADMINISTRACIONS

El Maresme se sent exclòs del pla de barris

MATARÓ
ciència

Asfalt autoregeneratiu i altres avenços tecnològics per a més seguretat a les vies

Tarragona
gastronomia

Cinc restaurants, un menjador escolar i dues escoles de cuina, a l’Slow Food

sant sadurní d’anoia

Un pèsol per col·locar

sant andreu de llavaneres
Societat

Es presentarà una moció al ple per parlar de l’alberg de Badalona

Badalona
ADMINISTRACIONS

L’Ajuntament de Lleida serà part en la causa dels robatoris a l’Horta

LLEIDA