Societat

Mahamadou Touray

Treballa a la neteja de carrers de la ciutat.

“Gràcies a les Fires tinc feina durant deu dies”

Fer la neteja dels carrers es complica durant les Fires?

Sempre hi ha molt brutícia, la diferència és que ara, en el moment que es passa a recollir els contenidors, estan sempre plens. Per Fires també és més difícil treballar perquè hi ha molts cotxes, hi ha caravanes... Però tampoc no és tan complicat. És més empipador si plou, com avui. Però portem impermeable i s'ha de treballar igualment.

Hi ha més gent treballant durant aquest dies?

Es fan més torns perquè hi ha més feina. Matí, tarda i nit, sempre hi ha gent treballant. A mi m'han contractat per deu dies, i per mi és una bona oportunitat de treball. Com que ara és molt difícil trobar feina, si n'aconsegueixes per deu dies, és igual que abans treballar un mes.

És el primer any que fa aquesta feina per Fires?

No, fa molts anys que estic a Girona i tinc la nacionalitat espanyola. Sóc originari de Gàmbia. Faig feines d'aquest tipus des del 2007. Si hi ha feina, em truquen per renovar el contracte, però ara, tret de per Fires, no n'hi ha. Sempre es contracta més gent per Fires, però ara també menys perquè hi ha crisi.

Té temps per gaudir de la festa?

Sí, al vespre. Començo a la una del migdia, fins a dos quarts de vuit del vespre. En acabar el torn, hi puc anar amb la família.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.