Societat

Dos esquiadors catalans moren en un accident de muntanya a la Formiguera

Les víctimes mortals són un home de 43 anys i un altre de 24 veïns de Sallent i Sant Joan de Vilatorrada

Una dona de Manresa resulta ferida i és ingressada a l'hospital de Perpinyà

Dos homes de 43 i 24 anys, han mort en un accident de muntanya a l'estació d'esquí nòrdic de la Formiguera, a la comarca del Capcir de la Catalunya del Nord. Una dona que anava amb ells, de 42 anys i veïna de Manresa, ha quedat ferida i està ingressada en un centre sanitari de Perpinyà.

Les víctimes mortals són de Sant Joan de Vilatorrada i Sallent (Bages), segons fonts del govern català. Protecció Civil de la Generalitat, a través del Cecat i els Mossos d'Esquadra, està fent gestions amb les autoritats franceses i el govern espanyol per fer seguiment del cas.

No consta que els implicats en l'accident fossin pare, mare i fill. El diari L'Indépendant informa que anaven amb un grup de cinc esquiadors fora de les pistes.

Les tres persones implicades en l'accident han anat a parar a un corredor de gel, segons precisa el diari francès. El rotatiu afegeix que els dos homes han mort en xocar contra dos arbres.

Els dos altres membres del grup han anat a buscar socors a l'estació d'esquí. Fins al lloc dels fets, a la vall de Galb, s'hi ha desplaçat un helicòpter.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.