Sant Celoni celebra aquest cap de setmana les festes de Sant Martí

Durant aquestes festes se celebren dos actes per commemorar l'arribada de l'electricitat a Sant Celoni. Així, avui al vespre s'inaugura a can Ramis l'exposició  1909-2009. Centenari de l'arribada de l'electricitat a Sant Celoni amb una xerrada de Josep M. Abril. L'exposició és un document gràfic, amb textos i imatges de l'època,  del canvi que va suposar pels celonins i la vila l'arribada de la nova energia.  L'exposició romandrà oberta fins el proper 22 de novembre. L'altre acte se celebra diumenge i es tracta de la inauguració del bust de Josep Alfaras Prat al vestíbul de la sala gran del Teatre Municipal Ateneu. L'escultura, fosa en bronze, és obra de Lluís Montané. Josep Alfaras és qui dotà la vila d'energia elèctrica el 1909. Aquest bust ja era originàriament a l'Ateneu, el 1928 aquesta entitat el va homenatjar i en col·locà el bust modelat en guix per l'escultor Lluís Montané.

D'altra banda,  la fira artesana, organitzada pel col·lectiu d'artesans del Baix Montseny, s'ubicarà a la plaça de la Vila i comptarà amb unes 20 parades diverses de bijuteria, perfums, artesania de fusta, teixits artesanals..i demostracions d'oficis de forner, terrissaire i filadora. Estarà oberta el dissabte i diumenge des de les 9 del matí fins a 2/4 de 9 del vespre.

Pel que fa a l'Agromercat, la ubicació serà a la plaça d'en Nicola i el carrer Anselm Clavé i comptarà amb unes 25 parades de productes alimentaris. Estarà obert de 9 a 2 del migdia i de 2/4 de 5 a 2/4 de 9 del vespre els dos dies. És la 4a edició que se celebra l'Agromercat a Sant Celoni.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona

Els àvis i les àvies porten el seu passat al Bosc de la Pabordia

girona
enogastronomia

La sommelier Anna Casabona queda tercera al campionat estatal

Sant Sadurní d’Anoia
societat

El Maresme actualitza el protocol de violències masclistes

premià de mar