Societat

La Festa del Vi de Gandesa serveix onze mil tastos

Èxit de la Festa del Vi de Gandesa, que va ser l'aparador de la Terra Alta durant el cap de setmana. Aprofitant el pont de Tots Sants, l'esdeveniment va agrupar fins a 29 cellers de la DO Terra Alta. Segons xifres dels organitzadors, es van vendre més de 1.580 tiquets de copes amb degustacions i 615 de cinc degustacions, és a dir, gairebé onze mil tastos de vi. La Festa del Vi va començar divendres amb la Nit de les Garnatxes, en què van participar 28 cellers i es van esgotar les entrades en poques hores.

En aquest context, la DO Terra Alta mira cap enfora, amb l'objectiu de situar la garnatxa com a varietat destacada als Estats Units o al Canadà, tenint en compte que el 20% de les exportacions es dirigeixen al mercat nord-americà. D'altra banda, el 7 de novembre es farà una jornada tècnica a l'església del Poble Vell de Corbera. La verema d'enguany, afectada per una pedregada, ha estat de vora 33 milions de quilos de raïm, lluny dels 44 milions de l'any passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia