Societat

gastronomia

premi

Sant Pol premia el millor xef jove

El jove grec Stamatios Misomikes, amb el plat Salas, es va proclamar ahir guanyador del primer concurs European Young Chef Award, organitzat per l'Institut Internacional de Gastronomia, Cultura, Art i Turisme (IGCAT), la Regió Europea de la Plataforma Gastronòmica i l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar. L'escola, amb motiu del cinquantè aniversari, ha estat l'escenari triat per al concurs, en què van participar una desena de joves promeses de la gastronomia d'entre 18 i 28 anys, escollits per un jurat format per reconeguts cuiners i membres de les institucions col·laboradores. La presidència del jurat va recaure en el mediàtic Joan Roca, cuiner del prestigiós restaurant El Celler de Can Roca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Educació

Una àgora per a docents

estanyol

Una riuada a l’illa italiana d’Ischia deixa un mort i una dotzena de desapareguts

roma

Platja d’Aro retorna 22.633 euros a disset treballadors

CASTELL-PLATJA D’ARO

Aragonès promet un fons per enretirar tot l’amiant

Barcelona
Pobresa

Creix la llista dels qui passen gana

Taradell

Fan una escultura a Salt a partir de deixalles

SALT

Nadal esportiu i jornada d’esport inclusiu a Olot

Olot
GIRONA

El PSC apressa l’equip de govern a tenir pressupost

Lloret de mar

Finalitzen els treballs de neteja dels penya-segats