Societat

loteria nacional

El primer a sortir: un quart premi, el 59444

Ha estat un premi molt repartit que ha tocat a Sort, Barcelona, Manlleu, Roses i Batea, entre d'altres

El 22259, el 19152 i el 39425 són els tres primers cinquens premis del sorteig de la rifa de Nadal

El 04536, segon premi del sorteig que esquitxa Barcelona, Salou, Calafell, Vic, Olot, Vilobí d'Onyar, Platja d'Aro, Portbou i Castelldefels

Nou i setze minuts del matí i els nens de Sant Ildefons han cantat el primer premi de la loteria de Nadal que es fa al Teatro Real de Madrid. Ha estat el primer quart premi, el 59444, que reparteix 20.000 euros per dècim.

Ha estat un premi molt repartit. A Catalunya se n'han venut dècims a Sort, a Manlleu, a diverses administracions de Barcelona, a una de Roses i a una altra de Batea. També s'han venut dècims a Palma de Mallorca, Huelva, Alacant, Bilbao, Alcalá de Henares o Vigo, entre d'altres.

No ha estat fins una hora més tard que s'ha cantat el segon: un cinquè premi, el 22259, que reparteix 6.000 euros per dècim. I, com el primer, ha estat molt repartit arreu del territori. S'ha venut a Barcelona, Esplugues de Llobregat, Sant Andreu de la Barca, Lloret de Mar, Llançà, Palma, Gijón, Madrid, Grado, Bilbao i Ceuta. També s'ha venut a diverses localitats del País Valencià com Manises, Gandia o l'Alcúdia.

A poc més de deu minuts per les onze ha sortit un altre cinquè premi, el 19152, que com els anteriors ha estat venut en diverses localitats de l'Estat, entre les quals hi ha Sort, Barcelona, Sant Salvador de Guardiola, Mataró, Mollerussa, Figueres, Àvila, Guadalajara, La Corunya, València, Granada, Guadalajara i Jaén.

A les 11.18 hores ha sortit el tercer cinquè premi de la rifa de Nadal: el 39415, que s'ha venut principalment a Vic, Canàries, Albacete, Santa Cruz de Tenerife i Madrid. I dos minuts després, els nens de Sant Ildefons han cantat el segon premi de la rifa de Nadal, que ha estat per al 04536, que s'ha venut a Barcelona, Salou, Hospitalet de Llobregat, Abrera, Sabadell, Esplugues de Llobregat, Vic, Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Sant Pere de Ribes, Castelldefels, Portbou, Olot, Castell-Platja d'Aro, Vilobí d'Onyar, Lleida, Falset, Deltebre, Vinyols i els Arcs, Salou i Calafell.

El segon quart premi de la rifa de Nadal ha estat per al 07211 i ha esquitxat amb dues sèries a Barberà del Vallès, venuda al carrer avinguda de la Generalitat, i Sant Andreu de la Barca, venuda al Parc Vall Palau, número 1. El premi està dotat amb 200.000 cada sèrie i ha caigut, majoritàriament, a Terol i Jaén. Ha sortit quan passaven uns deu minuts de dos quarts de dotze del migdia.

Després ha arribat el tercer premi de la Rifa de Nadal, que ha estat per al 78748 i s'ha venut íntegrament al municipi navarrès de San Adrián. El premi està dotat amb 500.000 euros la sèrie i ha sortit quan només passaven dos minuts de les dotze del migdia.

Un altre cinquè premi, el 91917, gairebé ha passat de llarg a Catalunya i només ha deixat una sèrie a Sort. El 91917 ha caigut majoritàriament a Elx, al País Valencià, on s'han venut 126 sèries d'aquest premi, valorat en 60.000 euros la sèrie. A més, aquest cinquè premi també s'ha repartit a Cadis, Madrid, Calatayud (Saragossa) i Santiago de Compostel·la. I un altre dels cinquens, el 70264, ha estat venut íntegrament a la ciutat de València.

El sisè cinquè ha estat per al 60272 i ha deixat 30 sèries premiades a Barberà del Vallès, a la mateixa administració de loteria que també ha venut una sèrie del quart premi el 07211. A més, també han esgarrapat part d'aquest cinquè premi amb dos dècims afortunats a Sant Andreu de la Barca, i un a Blanes, Castelló d'Empúries i al Catllar. La resta de sèries premiades han estat molt repartides arreu de l'Estat.

El penúltim cinquè premi en sortir ha estat per al 68981 i ha deixat 30 sèries a Mollerussa, que s'han venut a l'administració situada al carrer Camí d'Arbeca, número 1. Aquest cinquè premi, valorat en 60.000 euros la sèrie, també ha esquitxat Sort, amb dues sèries premiades, i Barcelona, amb una sèrie venuda a l'administració del carrer Pelai, número 1, local 2.

I, finalment, l'últim cinquè premi, el 03371 s'ha venut a Barcelona i a l'Hospitalet de Llobregat. També a Carroca, Alcàsser, Torreblanca i a Los Montesinos.

Aquest any, el sorteig ha repartit més de 2.300 milions d'euros en premis, uns 70 milions més que l'any passat. A Catalunya, s'han venut 400 milions d'euros en dècims, una mitjana d'uns 60 euros per persona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Unes noranta persones participen a la Lectura de Josep Pla

palafrugell

Mollet i Granollers s’oposen a la centralització dels jutjats

Granollers
societat

Més d’un centenar de parades omplen la Rambla en un Sant Jordi marcat pel vent

figueres
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt

L’Expocasió Girona tindrà més de 800 vehicles exposats

fornells de la selva
PORQUERES

Jordi Mach i Helena Morfulleda guanyen els primers Premis VIDRESIF

PORQUERES

S’atorga el Premi de Recerca Vila de Palamós 2023-2024

palamós