Societat

la garrotxa

Dotze municipis garrotxins preparen la consulta del 13-D

Argelaguer, Besalú, les Planes d'Hostoles, Maià de Montcal, Mieres, Ridaura, Sales de Llierca, Sant Aniol, Santa Pau, Castellfollit, Beuda i Sant Ferriol són els municipis garrotxins que tenen previst realitzar la consulta per la independència el 13 de desembre. En aquests pobles, la plataforma la Garrotxa Decideix treballa per trobar voluntaris que assegurin un bon funcionament de la jornada i, a més, busca locals en què es pugui materialitzar. A hores d'ara, però, no n'hi ha cap de concretat. Això no obstant, es treballa perquè altres pobles s'afegeixin a la consulta, i no es descarta encara que en la mateixa data se n'hi puguin fer. També hi ha la possibilitat que, en els pobles que no són a la llista, la consulta es faci un altre dia. En el cas de la comarca de la Garrotxa, els plens de Besalú, Argelaguer, Maià de Montcal, Sant Ferriol, Riudaura, Santa Pau, Mieres, la Vall d'en Bas i Castellfollit de la Roca ja s'han pronunciat a favor d'aquestes consultes. A Olot, el proper ple debatrà la moció que Garrotxa Decideix ha dut a tots els ajuntaments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Cop28

El futur climàtic global es discuteix a Dubai

barcelona
societat

S’activa la preemergència i Aragonès veu “a prop” el trasllat d’aigua en vaixell

Barcelona
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel ennuvolat a partir de la tarda amb algunes precipitacions

Barcelona
INFRAESTRUCTURES

Es constitueix la Taula Estratègica de l’Aeroport de Girona-Costa Brava

GIRONA
CRÒNICA

El “miracle” banyolí de l’equilibri escolar

Cada cop menys papallones

GRANOLLERS
CONSTANTÍ STEFANESCU
COORDINADOR CIENTÍFIC I CO-CREADOR DEL CBMS

“Els naturalistes volen ser a la xarxa”

GRANOLLERS
Societat

Patir racisme en primera persona

BADALONA
gastronomia

Disfrutar: “Si ho haguéssim somiat, no ho hauríem ideat millor”

Barcelona