Societat

caldes d'estrac

Reparteixen prop de 400 racions de mongetes de Tolosa

Més de 380 persones van tastar les reconegudes mongetes de Tolosa aquest cap de setmana a Caldes d'Estrac. Els restauradors van refermar l'èxit de la nova orientació que s'ha volgut donar a la cita gastronòmica que se celebra cada any dedicada a la mongeta del ganxet. El prestigiós cuiner del restaurant Frontón de Tolosa, Roberto Ruiz Aginaga, va ser l'encarregat de cuinar més de 30 quilos de les famoses alubias, amb l'acompanyament de morcillas i guindillas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
medi ambient

‘Palanganada’ per denunciar l’escàs cabal d’aigua del Ter

girona
ECONOMIA

Fundació Cousteau i els perills del parc eòlic

sequera

Gastar massa aigua pot costar 150.000 euros

barcelona
LA CRÒNICA

Una religiosa que parla de treballar en equip

“Cap pas enrere de la dona a l’Església”

Barcelona

La Fundació La Caixa atrau i reté talent amb un centenar de beques per a joves investigadors

Mont-ras estrena radar amb 51 sancions en 7 dies

MONT-RAS

i torturadors

barcelona

Inversió de 800 milions d’AstraZeneca per un ‘hub” de recerca a Barcelona

BARCELONA