Societat

festes i tradicions

carnaval

El carnaval tindrà gust d'edat mitjana a Sant Vicenç de Montalt

Aquest cap de setmana s'hi celebrarà el mercat medieval ajornat el mes de gener a causa del mal temps

El mercat medieval s'havia de celebrar per la festa major però les previsions meteorològiques van aconsellar que s'ajornés. Finalment la data escollida ha estat aquest cap de setmana coincidint amb el carnaval. Així doncs, a Sant Vicenç es podrà viure l'ambient carnavalesc i també retrocedir en el temps fins a l'edat mitjana. La trentena de parades del mercat medieval estaran situades a la plaça de l'Església. S'hi podrà trobar des d'artesans, taverners i firaires, fins a perfums, sabons, coques, embotits, formatges... i també serà el centre de les actuacions que ambientaran el mercat. Així, la cercavila inaugural serà dissabte a les onze del matí i estarà protagonitzada per músics i bufons. Tant demà com diumenge se succeiran les actuacions teatrals com El Perfumer, Etilio soldat medieval o Ramon de los Bosques amb accions de circ amb faquirs o l'espectacle La catapulta. Diumenge al vespre la cercavila La mort i el seu seguici clourà el mercat.

Carnaval

Els carrers de Sant Vicenç també es transformaran aquest cap de setmana a causa de la celebració del carnaval, ple de propostes populars, familiars i gratuïtes, excepte el ball amb concurs de disfresses de l'Associació de Gent Gran els Xurravins. La primera gran cita serà aquesta tarda amb les rues de les escoles. Demà la gran rua animada per la Colla de Geganters i el grup de percussió Ambitum sortirà a les cinc de la tarda de la plaça del Poble i anirà fins a la zona del pavelló municipal Toni Sors, on s'oferirà un berenar amb animació. I diumenge tindrà lloc una de les propostes carnavalesques més singulars a la comarca, la pedalada popular de carnaval que organitza el Club Ciclista Xurribikers. La sortida serà a les nou del matí des de l'avinguda Toni Sors i per participar-hi només cal fer inscripció i anar-hi disfressat. En finalitzar hi haurà botifarrada.

Mercat medieval

Dies 25 i 26

www.svmontalt.cat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

CELRÀ

Canvien de lloc els concerts de nit de la festa major

celrà

Mig milió d’euros per netejar de pintades les persianes dels comerços

Barcelona

Èxit del simulacre d’avís per risc químic a Tarragona i les Terres de l’Ebre

Tortosa
Regne Unit

La desbandada de cinc cavalls de l’exercit provoca el caos a Londres

Barcelona
girona

Consum resol el 53% de les reclamacions a la vegueria

GIRONA

Les obres del futur Museu Thyssen començaran a la tardor

sant feliu de guíxols
societat

Denuncien que els fan fora de casa tot i haver pagat sempre el lloguer

Olvan
medi ambient

Manifest contra els tòxics i el plàstic en el consum quotidià

barcelona
educació

Entre 1 i 4 hores més de matemàtiques per millorar la competència en 200 centres

barcelona