Societat

Economia

Olot tindrà una fira dedicada a les cerveses artesanes

La primera edició de la Fira de la Cervesa Artesana d'Olot tindrà lloc el 8 d'abril al recinte de l'antiga estació. Està previst que hi participin vuit productors, dels quals quatre són de la Garrotxa (de Besalú, Santa Pau, Tortellà i Castellfollit de la Roca) i la resta, del Gironès, el Ripollès, el Maresme i Osona. A les seves parades s'hi oferiran degustacions i es podran comprar ampolles de les respectives cerveses.

La fira, que és una iniciativa d'una associació creada expressament per a l'ocasió, inclourà també activitats esportives a càrrec de C-Actiu, una concentració de motos Vespa (prèviament hauran fet un recorregut per la comarca), un esmorzar popular, un taller d'elaboració de cerveses, una arrossada, activitats per a la mainada i les actuacions d'una colla gegantera, un grup de dansa tradicional, un grup de percussió i unes formacions d'animació musical.

L'entrada al recinte costarà 3 euros (amb dret a consumició) o 2 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Cop28

El futur climàtic global es discuteix a Dubai

barcelona
societat

S’activa la preemergència i Aragonès veu “a prop” el trasllat d’aigua en vaixell

Barcelona
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel ennuvolat a partir de la tarda amb algunes precipitacions

Barcelona
INFRAESTRUCTURES

Es constitueix la Taula Estratègica de l’Aeroport de Girona-Costa Brava

GIRONA
CRÒNICA

El “miracle” banyolí de l’equilibri escolar

Cada cop menys papallones

GRANOLLERS
CONSTANTÍ STEFANESCU
COORDINADOR CIENTÍFIC I CO-CREADOR DEL CBMS

“Els naturalistes volen ser a la xarxa”

GRANOLLERS
Societat

Patir racisme en primera persona

BADALONA
gastronomia

Disfrutar: “Si ho haguéssim somiat, no ho hauríem ideat millor”

Barcelona