Societat

camps de treball

La Catalunya Central fa deu camps de treball a l'estiu

N'hi haurà cinc a Osona, dos al Berguedà, un a l'Anoia, un al Solsonès i, per primer cop, un al Bages

El nombre de places disponibles per a joves a la regió és de 231, 24 més que el 2016

Els joves de 14 a 17 anys que entre el 10 i el 18 d'abril es vulguin inscriure en algun dels deu camps de treball que aquest any hi haurà a la Catalunya Central, han de saber que n'hi haurà cinc a Osona, dos al Berguedà, un a l'Anoia, un al Solsonès i un al Bages. El d'aquesta última comarca és nou: es diu A la recerca de la Cabra d'Or i es basa en una intervenció arqueològica a la Torre de la Cabra d'Or i el Forn Teuler d'Artés. En total, a la Catalunya Central s'oferiran 231 places, 24 més que l'any passat.

Marta Vilalta, directora general de Joventut, ahir va presentar a Vic l'oferta de camps de treball de la direcció general de Joventut dient: “És un dels programes que ens fan més il·lusió, pels valors que desenvolupa el jove i per l'impacte que té en la zona.” Vilalta va exposar breument el contingut de cadascun dels deus camps de treball de la Catalunya Central, dels quals cinc són d'arqueologia i patrimoni, tres són de medi ambient, un és cultural i un, de temàtica social. Tots són de 24 places menys el d'Artés, que en té 15. Dels deu camps, vuit són per a joves residents a Catalunya i dos són internacionals, per a joves d'arreu del món majors de 18 anys: Turó del Montgròs (el Brull, Osona) i The Iberians (la Llacuna, Anoia).

Els altres camps de treball d'Osona són: Recuperem el patrimoni de la Vall de Sau (Vilanova de Sau), PRC-46 Ruta dels Sorreigs i Sobremunt (Vespella, Gurb), El món rural: patrimoni, costums i tradicions (Taradell) i Corregim les mirades (Calldetenes). El del Berguedà és Redescobrim el castell de Guardiola (Guardiola de Berguedà), “de les poques actuacions que s'hi fan”, va dir Vilalta, i al Solsonès hi ha Vall d'Ora, un feu de biodiversitat (Navès).

LA XIFRA

24
places
tenen la majoria de camps de treball de la Catalunya Central, excepte el nou d'Artés, que en té 15.

L'oferta total és de 54 camps i 1.152 places

A tot Catalunya aquest estiu hi haurà 54 camps de treball (tres més que el 2016) que oferiran 1.152 places. D'aquests camps de treball, 38 són per a joves residents a Catalunya, 2 són d'intercanvi amb altres comunitats autònomes de l'Estat espanyol i 14 es dirigeixen a participants internacionals. Els camps tenen una durada de quinze dies i la quota és de 193 euros per als que són de residents catalans, 110 euros per als que són d'intercanvi amb altres regions de l'Estat i 130 euros per als internacionals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Societat

Tarragona estudiarà si cal reforç dels mossos pel dispositiu de la Fira d’Abril

Tarragona
salut

L’Associació Contra el Càncer posa en marxa el programa “Rutes Saludables”

olot
Gregori Vizcaino i Vallbona
Director de l’Ascensió, Fires i festes de Granollers

“Hem d’entendre l’Ascensió com un estat d’ànim”

Granollers
Olot

Urbanitzen l’últim espai verd de la falda del Montsacopa

Olot
Societat

Dos-cents drons a la Cremada de Badalona

Badalona
Societat

Donen dispositius traductors per facilitar el treball humanitari d’Open Arms

Badalona
societat

El gimnàs Sant Pau, més a prop de tornar a donar servei

barcelona
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Mascarell, fitxat per dirigir el projecte del Museu Thyssen

SANT FELIU DE GUÍXOLS
societat

Lectures, tallers infantils i activitats diverses arreu de la demarcació

girona