L'Ajuntament de Montgat busca solucions per a les famílies desallotjades, que continuen al carrer

L'Ajuntament de Montgat va continuar durant tot el dia d'ahir intentant trobar amb altres administracions una solució per a la desena de famílies que dimecres van ser desallotjades de l'antiga caserna de la Guàrdia Civil, situada al barri de Can Maurici. La regidora de Comunicació de l'Ajuntament, Cristina Ares (PSC), va expressar la voluntat municipal que arribin a bon port les gestions que des de fa uns dies està realitzant el consistori per assolir una sortida satisfactòria per als afectats i per al municipi, tot i reconèixer que els contactes mantinguts fins ahir a la tarda no havien estat del tot productius. Amb tot, a l'hora de tancar aquesta edició encara s'havia de celebrar una junta de portaveus dels diferents grups municipals per tal d'avaluar la situació, i per aquest matí està prevista una compareixença del govern local per informar de l'estat de la problemàtica. Independentment que es trobi o no una solució, tot indica que el consistori no permetrà aquesta nit que les famílies tornin a acampar al parc del Tramvia com ho van fer també ahir. «Ens consta que la majoria de les famílies tenen on anar i seguir ocupant el parc no és una solució bona per a ningú», assegurava ahir Ares abans de donar la raó a alguns veïns del barri que, sense voler identificar-se, acusen aquestes famílies de provocar conflictes al barri. «Des que van arribar, la policia ha hagut d'intervenir una quarantena de vegades per diversos motius», concloïa.

Per la seva banda, Ramón Comín, un dels veïns desallotjats, es va mostrar «esperançat» per la possibilitat que finalment els puguin trobar un lloc on viure. Comín també va voler agrair «l'ajut» d'alguns veïns del poble que, assabentats de la situació de les famílies, es van apropar des de primera hora de la tarda al lloc on han acampat per oferir-los «aliments i mantes» per passar la nit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona
Societat

El servei d’atenció a víctimes de violència masclista de l’Eixample obrirà el 2026

Barcelona
societat

Segueixen les retencions intermitents a l’AP7 per l’operació sortida

barcelona