Societat

Torna el #Gastroflors i el Flors de Nit, i The Musical Fire Kult i Taller de Magnèsia oferiran espectacles de música i foc els dies que la mostra obre fins a la mitjanit

Foc, gastronomia, aparadors i flors

Si una cosa caracteritza Temps de Flors és la conjunció del treball i les propostes d'un ampli ventall de la societat gironina. A Temps de Flors s'hi apunten els restaurants, els locals d'oci, els comerços, els centres educatius... Tots plegats configuren una programació rica i variada que converteix l'esdeveniment en una festa de ciutat i no només en la d'un sector econòmic o social. A més de l'àmplia oferta cultural, hi ha actes per a tots els gustos i totes les possibilitats. Hi posen la seva part els restaurants adherits a l'Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona, per exemple: una quarantena d'establiments que participen en el festival amb la iniciativa #Gastroflors. Des del 13 fins al 21 de maig aquests restaurants ofereixen menús en què un dels ingredients que formen part dels plats són les flors. La diversitat dels establiments confereix a aquesta iniciativa una riquesa gastronòmica i també artística remarcable, amb creacions originals i innovadores de les quals es pot disfrutar només durant nou dies l'any. Diversos locals de restauració i oci nocturn participen també al Temps de Flors amb el Flors de Nit, iniciativa de la Fecasarm. Als vespres els establiments ofereixen aperitius, còctels, tapes, cuinats, tisanes, dolços, postres, menús i altres especialitats elaborades també amb un ingredient comú, les flors.

S'ha convertit també en una tradició el concurs d'aparadorisme i decoració interior d'establiments comercials, de restauració i d'allotjament turístic. En aquesta edició hi participen 134 establiments.

Els espais de Temps de Flors estan oberts cada dia de la mostra des de les 10 fins a les 22 h. Hi ha, però, tres dies que l'horari s'allarga fins a la mitjanit. Serà el 13, el 17 i el 20 de maig. Aquests dies hi haurà espectacles de foc a càrrec de The Musical Fire Kult i de Taller de Magnèsia. Els primers oferiran els tres dies, a la plaça de Sant Feliu, una representació visual i auditiva de música en viu amb instruments de foc. Els segons oferiran –només el dimecres 17– un espectacle de petits moments musicals i de foc al davant dels Banys Àrabs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Urbanisme

La reforma de Balmes s’estén fins a General Mitre

Barcelona
Infraestructures i Serveis

Territori reforça diverses línies d’autobusos interurbans

Barcelona
GIRONA

L’Ajuntament s’adhereix a la Setmana Sense Soroll

GIRONA
Infraestructures i serveis

Territori avalua si és factible la connexió entre Sabadell i Castellar amb ferrocarrils

Sabadell
sant aniol de finestres

Nova ruta de bus fins a les Planes d’Hostoles els dies de mercat

sant aniol de finestres
girona

L’IEC premia les investigadores de la UdG Gemma Bartolí i Judit Pujol

BARCELONA
societat

Envien a judici els investigats d’apunyalar un noi per motius racistes

santa coloma de farners
SOCIETAT

La gelada afecta els cultius de fruita dolça de Ponent

Lleida
Informe d'AI

Amnistia alerta sobre el col·lapse del dret internacional

barcelona