Societat

rodalies

afectacions per atropellament mortal

Retards a l'R2 Nord de Rodalies per un atropellament a Montcada i Reixac

La circulació de trens entre Montcada i Reixac i Mollet-Sant Fost ja s'ha normalitzat

Els trens de l'R2 pateixen afectacions superiors als 90 minuts

Els trens de la línia R11 i l'R2 Nord de Rodalies pateixen afectacions a causa d'un atropellament a la via, a l'entrada del municipi del Vallès Oriental.

Els combois circulat per una sola via entre Montcada i Reixac i Mollet Sant Fost fins a dos quarts de deu de la nit, quan els combois han tornat a passar per les vies habituals. Els retards, no obstant, encara superaven a aquesta hora els 90 minuts.

La incidència s'ha produït cap a un quart i mig de set de la tarda d'aquest diumenge i ha obligat a tallar la circulació de trens durant més d'una hora i mitja. Durant aquesta estona els trens de l'R2 han estat desviats entre l'estació Sant Andreu Arenal de Barcelona i Mollet del Vallès i els de l'R11 per la línia de Mataró.

Segons Renfe, en l'atropellament s'hi ha vist implicat un comboi que havia sortit de l'estació de Sants de Barcelona i que anava cap a Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia