Societat

societat

Setzena edició d’Identi’CAT!

Proposada per Aire Nou de Bao aquest cap de setmana, és la més gran festa catalana de Catalunya Nord

Aquest cap de setmana tindrà lloc l’edició XVI d’ Identi’CAT! Aquesta festa, reconeguda d’utilitat pública per la defensa i la promoció de la llengua i la cultura catalanes, presentarà programes de gran qualitat amb grups musicals de bon nivell . Com sempre comptarà amb animacions de carrer sempre més espectaculars i amb el grup de teatre del Riberal . Des d’aquest dimecres, una novetat amb un homenatge al pianista català Frederic Mompou amb el famós pianista nord-català Francesc Miquel Rignol i la Coral Solstici que preparen un gran espectacle.

Dijous, és a Pesillà de la Ribera que tindran lloc els espectacles amb, a la tarda, amb trobada castellera amb les colles del Nord: els Pallagos del Conflent (Prada), els Angelets del Vallespir (Sant Joan Pladecorts), els Castellers de la Salanca (Barcarès) i els Castellers del Riberal de Bao. Els mainatges tindran un correfoc infantil amb espectacle i animació a càrrec de Jaume Barri.

Divendres a Bao, teatre amb Les bruixes se pentinen seguit de cremat i xicolatada a la sala Evora de Bao.

El dissabte a la tarda, a Bao, trobada a La Vilbau i cercavila de colles infantils de diables i bestiari de Catalunya seguit de sardanes amb la Cobla Mil·lenària. A la nit, sala Evora, Un concert per Catalunya Nord amb Pere Figueres, Gerard Jacquet i Pascal Comelade. seguit d’un correfoc amb els Diables d’Alforja, de l’Albera, Nyerros del Conflent, i Diables i Bruixes del Riberal. La vetllada s’acabarà amb una actuació d’ Oques Negres.

Finalment, diumenge, com de costum, s’oferirà un esmorzar popular al carrer seguit d’un passavila amb Gegants de Taltahull, de la Bisbal d’Empordà, d’Argelers, Ball de Gitanes de Vilafranca del Penedès, Gegantons del col·legi de Toluges i Grallers i Sorollosos del Riberal, Castellers de Barcelona i Castellers del Riberal. Es farà un pilar al balcó de la Casa de la Vila

A 11h00, plaça de l’església, una actuació castellera amb els Castellers de Barcelona i els Castellers del Riberal precedirà el dinar de germanor que tancarà el festival.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El web de l’Àrea privada ciutadana de la Generalitat, ara més senzilla i amb més serveis per a les persones

Olot

La pressió veïnal fa reestudiar la urbanització de Montolivet

Olot

Nomenen Joaquim Mundet i Creus, fill predilecte de Cassà de la Selva

CASSÀ DE LA SELVA
salut

La primera fase del futur parc sanitari Joan XXIII s’enllestirà aquest trimestre

tarragona

El CAFGi veu inviable l’aplicació del decret d’obertura de piscines

GIRONA

L’Antic Hospital de Sant Jaume de Mataró reubicarà els nous interns a altres centres

mataró
LA CRÒNICA

Terricabras, patrimoni polifacètic

El 2028 s’enderrocarà l’edifici Venus de la Mina

Sant Adrià de Besòs

Campanya per omplir les motxilles d’infants vulnerables que van de colònies

Barcelona