Desactiven l'alerta pel temporal, que obliga més alumnes que el primer dia a quedar-se a casa

El temporal de neu va remetent i Protecció Civil ja ha desactivat el Neucat, a l'expectativa d'una pujada lleu de temperatures que tornaran a descendir dissabte a causa d'una nova pertorbació. Tot i que el temps ha començat a canviar, les comarques de la Terra Alta, el Priorat, la Ribera d'Ebre, el Baix Ebre, la Conca de Barberà i l'Alt Camp van llevar-se cobertes de neu. La impossibilitat d'assegurar el trànsit rodat escolar per les carreteres secundàries d'aquestes comarques va deixar sense classe encara més alumnes que dilluns; ahir n'eren 870 al Camp de Tarragona i 491 a les Terres de l'Ebre. Al Priorat van ser gairebé el doble que el dia anterior: 820 alumnes, ja que no es va poder fer cap servei de transport escolar i als centres d'ensenyament tancats dilluns se n'hi van sumar ahir quatre més, a banda dels que funcionaven amb un mestre o pocs més. A la Conca de Barberà, l'afectació en tres rutes va deixar sense classe 30 escolars, i 20 més a Querol (Alt Camp). A la Terra Alta s'hi van suspendre nou línies de transport escolar, que van afectar 349 alumnes. Altres línies suspeses a les Terres de l'Ebre (entre Rasquera i el Perelló, entre diversos municipis del Baix Ebre i Roquetes, entre la Palma d'Ebre i Flix i entre Tivissa i Móra d'Ebre) van deixar a casa 135 alumnes més.

Tot i que els bombers no van fer sortides tan aparatoses com les de dilluns, encara van fer un rescat a Marçà. Però poc més, malgrat continuar totalment tallades tres carreteres a la Terra Alta. Aquí s'hi han registrat gruixos de neu de 30 centímetres (a Horta de Sant Joan), tot i que Prades encapçala el rànquing, ja que ha acumulat 40 centímetres de neu. Margalef ha estat el municipi amb la temperatura més baixa: 12,4 graus sota zero.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona

Els àvis i les àvies porten el seu passat al Bosc de la Pabordia

girona
enogastronomia

La sommelier Anna Casabona queda tercera al campionat estatal

Sant Sadurní d’Anoia
societat

El Maresme actualitza el protocol de violències masclistes

premià de mar