Societat

Societat

Cap de setmana alternatiu a Sant Pol

Tallers i zones d’experiències, fira d’artesania, alimentació i medicina, conferències, debat, animació, teatre, circ, música, col·lectius... Tot això i més omple des d’avui i fins diumenge el parc de Can Villar de Sant Pol de Mar. Arriba la XXIII Fira Alternativa, enguany amb divuit entitats que desenvoluparan una activitat rere la seva parada. L’oferta es distribueix en diferents espais: l’infantil, de salut, les xerrades, l’espai d’artesans i la zona de música i espectacles, amb oferta gratuïta contínua. A més, durant la fira té lloc la mostra de circ Circulem, en què hi participaran fins a sis companyies diferents que al llarg de tres dies oferiran diferents arts: clown, tècniques aèries, l’home roda, titelles, malabars i equilibri. Cap al tard i fins ben entrada la matinada la protagonista serà la música en directe amb l’Shakti and Reggae Band (avui), La Mulata (mestissatge llatinoamericà, demà) o el pop folk d’autor de Félix Cuc i discjòquei (diumenge).

La mostra va néixer arran de la inquietud d’un grup d’amics que tenien el ferm objectiu d’organitzar al petit poble maresmenc una fira de caire diferent que englobés en un sol espai tres àmbits principals: un de dedicat a difondre productes alternatius; un altre d’enfocat al món de la comunicació, concretat en forma de xerrades, col·loquis i debats, i, el tercer, cultural, basat en tota una sèrie de propostes lúdiques per a totes edats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Joan Ramon Laporte
Catedràtic de farmacologia

“Cal rigor en l’avaluació dels medicaments, ara és un frau”

Barcelona
BADALONA

“Si tanquen, tornarem a viure al carrer”

BADALONA

Una vila suspesa en el temps

Roses
La monarquia

Felip VI ‘el covard’?

Olot

Auditories energètiques gratuïtes per als comerços

Olot
PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró