Societat

municipal

Un desballestament de cotxes al barri de Campclar

Una veïna indica que aquests cotxes podrien ser d’alguns toxicòmans que es guanyen diners venent-ne peces

La CUP es fa ressò de la situació i demana la retirada dels vehicles

Un passeig pels carrers del barri tarragoní de Campclar pot suposar trobar-se cotxes a “mig desfer”. No és estrany trobar-se vehicles que s’utilitzen per a l’especejament i que, dia rere dia, van perdent més peces progressivament. I no cal buscar massa, ja que aquests automòbils es troben aparcats a qualsevol espai de la via públia, sense amagatalls. Els veïns del barri semblen acostumats a aquest paisatge, però encara no es resignen a haver de viure en un entorn de deixadesa com aquest. Així ho expressava el president de l’Associació de Veïns (AV) de Campclar, Jesús Espejo, que reconeixia que aquesta situació es repeteix constantment al barri, però a l’associació, sempre que es troben un cas d’aquests, ho comuniquen “a la Guàrdia Urbana perquè el cotxe es retiri com més aviat millor”. Segons el testimoni d’una veïna que prefereix mantenir l’anonimat, conviuen amb aquesta situació d’abandonament “dia sí dia també” i els únics que intenten posar-hi solució són els veïns. La veïna de Campclar explicava que la majoria de cotxes que ella ha pogut veure en aquestes condicions “són de toxicòmans o, com a mínim, els utilitzen per a viure-hi a dins i per a especejar-los”. “He arribat a veure cotxes totalment destrossats amb un matalàs a dins”, precisava. El president de l’AV també estava assabentat d’aquest problema: “Deixen els cotxes abandonats i segons van necessitant peces les van agafant.” La veïna anava més enllà afirmant que “van venent les peces per aconseguir diners” i deixava entreveure la finalitat concloent que “són persones amb addiccions”. Espejo assegurava que “hi ha cotxes que han estat fins a dos anys abandonats al mateix lloc”. A més, afegia que “es tracta de persones insolvents i multar-los no soluciona res”.

Fa uns dies, la CUP es feia ressò d’aquesta situació i preguntava a l’Ajuntament de Tarragona –a través de Twitter– si retiraria un cotxe que es trobava totalment abandonat amb motiu de La Vuelta a España. Juntament amb el text, la CUP adjuntava un parell de fotografies que evidenciaven l’estat del cotxe. Arran de la publicació, el consistori assegurava haver donat l’avís a la Guàrdia Urbana. Enguany, La Vuelta tanca l’etapa que passa per Tarragona, el 22 d’agost, a l’Anella Mediterrània, que precisament és a Campclar. Així doncs, aquest és l’escenari d’un esdeveniment esportiu d’envergadura com són els Jocs Mediterranis 2018.

LA FRASE

Els vehicles són de toxicòmans o bé els utilitzen per viure-hi a dins i vendre’n les peces
testimoni que vol preservar l’anonimat
Hi ha cotxes que han estat fins a dos anys abandonats al mateix lloc
Jesús Espejo
PRESIDENT DE L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE CAMPCLAR

LA DATA

22-8-2017
és el dia del tancament
de La Vuelta a l’Anella Mediterrània, situada al barri de Campclar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Protesta contra la possible implantació d’una planta de biogàs

Camarles

Desnonen una família amb una filla de cinc anys a Tarragona

Tarragona

La unitat de drons dels Mossos a l’aeroport entrarà en servei aquest any

figueres
medi ambient

Barcelona triplicarà l’energia fotovoltaica en tres anys

barcelona
societat

Hortolans de Manresa, indignats pel tall d’aigua per regar

Manresa
SALUT

El Trueta incorpora un TAC que ofereix imatges durant la intervenció

GIRONA
Salut

Balcells assegura que l’assistència mèdica al Baix Segre està “garantida”

Lleida
GIRONA

Les infermeres d’atenció primària es reivindiquen en un congrés

GIRONA
salut

Reclamen mantenir l’actual hospital Sant Jaume de Mataró fins que no es faci el nou

Mataró