Societat

EN DIRECTE

A EL PUNT AVUI TV

Diada de Sant Fèlix de gamma extra

Els verds descarreguen el 3 de 10 amb folre i manilles dels Verds i la Vella un el 4 de 9 sense folre,

Els vilafranquins intenten el 4 de 10 amb folre i manilles

Gran jornada castellera aquest dimecres a Vilafranca del Penedès. La diada de Sant Fèlix ja ha vist descarregar un castell de 10 i un de 9 net. Seguiu-la en directe a El Punt Avui TV , amb l’emissió del programa Castells en Xarxa.

Els Minyons de Terrassa han estat els encarregats d’obrir la jornada. Ho han fet amb un intent de 3 de 10 amb folre i manilles que no ha acabat de quallar. La segona colla ha estat la Vella de Valls, que ha descarregat la primera gran construcció de la tarda, un 4 de 9 amb folre i agulla. La Colla Joves ha carregat a continuació el 2 de 8 net i els Castellers de Vilafranca han tancat la primera ronda descarregant un colossal 3 de 10 amb folre i manilles.

La segona ronda ha arrencat amb una torre de 9 amb folre i manilles descarregada pels Minyons. A continuació la Vella ha aconseguit descarregar una dels castells més difícils: l’espectacular 4 de 9, sense folre. La colla amfitriona no s’ha volgut quedar enrere i, després del 3 de 9 amb folre completat per la Joves, ha descarregat la torre de 8 sense folre.

Els vallesans han descarregat un 3 de 9 amb folre a la tercera ronda. Els ha seguit la colla Vella, que ha començat a prepar un 3 de 10 amb folre i manilles. El peu, però, ha fet llenya abans d’arribar a intent. Els de Valls ho han tornat a intentar minuts després, però han decidit desmuntar-lo quan ja havien començat a sonar les gralles. L’altra colla vallenca, la Joves, també ha donat mostres de començar a acusar el cansament, ja que ha desmuntat el peu d’una torre de 9 amb folre i manilles. Després d’una llarga pausa, però, ho han tornat a intentar, aquesta vegada amb èxit total. També s’ha quedat en intent el 4 de 10 amb folre i manilles amb el qual els Verds han tancat la quarta ronda. La construcció ha fet llenya quan ja havien pujat els vuitens.

A la quarta ronda els Minyons han descarregat el 4 de 9 amb folre; la Vella el seu sisè 5 de 9 amb folre de la temporada; la Joves ha carregat un pilar de 8 amb folre i manilles i els de Vilafranca han completat la torre de 8 amb folre i agulla.

La diada ha acabat amb els pilars. Els Minyons han completat un pilar de 7 amb folre i la Vella i els Castellers de Vilafranca sengles pilars de 8 amb folre i manilles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Disset anys esperant equipaments a les Glòries

Barcelona
Les roses del Firal i les del cementiri
crònica

Les roses del Firal i les del cementiri

enogastronomia

Cinc catalans competeixen avui a Madrid per ser el millor sommelier de l’Estat

Barcelona

Unes noranta persones participen a la Lectura de Josep Pla

palafrugell

Mollet i Granollers s’oposen a la centralització dels jutjats

Granollers
societat

Més d’un centenar de parades omplen la Rambla en un Sant Jordi marcat pel vent

figueres
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt