Societat

societat

L’ONCE premia la Fundació Arrels i el programa de futbol de Ràdio Olot

La feina de 30 anys de la Fundació Arrels atenent i acompanyant les persones sense llar a Barcelona; el programa de futbol L’Olot, a Ràdio Olot, on fa de comentarista des de fa tres temporades en Pere Ribes, olotí d’11 anys, que és cec de naixement i vol ser periodista esportiu, i Jaume Marí Pàmies, que va morir el 12 d’abril i va ser director general de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona-La Muntanyeta (APPC Tarragona) van rebre ahir els premis Solidaris ONCE Catalunya 2017. El reconeixement d’Arrels Fundació va ser en l’apartat d’institució, organització, entitat o ONG; el programa L’Olot, a Ràdio Olot, en el de mitjans de comunicació, i Jaume Marí Pàmies, en el de persona física.

En l’apartat d’empresa, l’ONCE premia Tallers Gaudí, un projecte de productes artesans amb valor social destinat a joves d’entre 16 i 29 anys en risc d’exclusió social. Es fa en col·laboració amb la Fundació Ciutat i Valors, la Mercè Fontanilles i amb Art Integrat. Durant tot el procés els joves tenen una orientació personalitzada. L’administració pública reconeguda aquest any ha estat l’Ajuntament del Prat de Llobregat pel servei Àpats a Domicili, que es va posar en marxa l’abril del 2016 i del qual es beneficien persones majors de 65 anys. El servei es fa en col·laboració amb la Fundació Rubricatus, que treballa amb persones amb discapacitat psíquica.

El president del consell territorial de l’ONCE Catalunya, Enric Botí, va subratllar ahir, durant l’acte d’entrega, que els guardons premien “la feina ben feta dels que ajuden dia a dia persones amb discapacitat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia