Societat

atletisme

curses populars

El mundialista Jonathan Romeo s’exhibeix en la 39a Cursa del Carrer Nou

La corredora del FC Barcelona Montse Mas guanya en la categoria femenina, en una edició en què la presència femenina ha estat més destacada que mai

“Un minut i mig i encara passa gent!”, exclamaven un grup de nens a la sortida de la 39a Cursa del Carrer Nou. I és que fins a 900 corredors, d’un total de 1.950 participants, van fer la cursa dels 10 quilòmetres. És una xifra inferior a la multitudinària de l’any passat, però, tal com van destacar els organitzadors, “ha estat una de les de més qualitat mai celebrades”, atesa la quantitat d’atletes d’elit inscrits.

Sense anar més lluny, Jonathan Romeo, corredor del Lloret-La Selva i debutant mundialista a Londres aquest any en la cursa dels 3.000 metres obstacles, que va guanyar la cursa gironina amb un temps de 31:07, establint la segona millor marca de tots els temps. En segon lloc va entrar Mahboud Anas, amb un temps de 31:37, i en tercer, un altre atleta de gran trajectòria com és el també lloretenc Àngel Mullera, amb una marca de 32:08. El quart classificat va resultar ser Radouane Nour, guanyador de la cursa de l’any passat, amb 32:17.

Pel que fa a la categoria femenina , va resultar guanyadora la corredora del FC Barcelona Montse Mas, amb un temps de 36:27. Una altra atleta experimentada, la vidrerenca Bàrbara Ramon, va ser segona amb un temps de 37:10, seguida de Judit Pujol, del GEiEG, amb 39:23. Molt bons resultats i una gran participació femenina, destacada per la regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs, “perquè cada vegada és més notable, per l’increment de l’hàbit de córrer gràcies a curses com la de la Dona, també de gran èxit”.

Quant a la cursa dels 5 quilòmetres , va guanyar el belga Hustin Valere, i pel que fa a equips, van quedar guanyadors el Club Atletisme Lasansi en categoria masculina i el club GEiEG en femenina.

Tenint en compte que aquesta ha estat la 39a edició de la cursa, Muradàs avança que està a disposició dels organitzadors, Girona Centre Eix Comercial, per celebrar com es mereix la 40a edició d’aquesta cursa que combina com poques la quantitat i la qualitat.

Per a altres classificacions, consulteu el web.

LA XIFRA

1.950
participants estaven inscrits a la 39a Cursa del Carrer Nou, dels quals 900 ho estaven a la de 10 km


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona

Els àvis i les àvies porten el seu passat al Bosc de la Pabordia

girona
enogastronomia

La sommelier Anna Casabona queda tercera al campionat estatal

Sant Sadurní d’Anoia
societat

El Maresme actualitza el protocol de violències masclistes

premià de mar
societat

Gala solidària a l’Hotel Marina Badalona

Badalona

Salut activa la xarxa hospitalària Lleida-Pirineu

Lleida