Societat

L’escola Puig Rodó d’Ullà dobla les aules

S’ha instal·lat una estructura prefabricada al pati del centre educatiu

L’escola Puig Rodó d’Ullà ha començat el nou curs escolar, el 2017/2018, amb el doble d’aules, ja que ha passat de quatre a vuit. Això ha estat possible amb la instal·lació d’una estructura prefabricada de quatre aules, a part de dos serveis i un passadís. El nou edifici, que està situat al pati escolar, fa 240 metres quadrats.

“L’ampliació dona cobertura al creixement d’alumnes del centre, però, a més, ens permet millorar-hi la qualitat educativa”, ha remarcat l’alcalde, Josep López.

El centre escolar d’Ullà, que fa uns anys va estar a punt de tancar, aplega aquest curs més de 60 alumnes, tant de nivell infantil com de primària. Però en vista d el creixement del nombre d’alumnes, l’actual centre començava a quedar petit. Això va fer que l’Ajuntament i el centre es plantegessin ampliar-lo. En un primer moment, la proposta va ser situar el nou edifici a la part nord de l’antic camp de futbol, que és a prop de l’escola. Però al final totes les parts implicades van acordar situar-lo a dins de la finca de l’actual centre, ocupant una part del pati de l’escola.

L’Ajuntament ha assumit el cost del projecte, que ha estat d’uns 3.000 euros, a part de les obres de portar els serveis d’aigua i llum. Per la seva banda, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat s’ha fet càrrec del cost de l’edifici, com també de les obres per a la seva instal·lació, valorades en uns 28.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia