Societat

Quim Salvi presenta una llista per fer una “nova UdG”

L’aspirant a rector de la UdG, en disputa amb l’actual, Sergi Bonet, aposta per obrir la Universitat, donar especialment més veu a tot el personal i els estudiants, i reforçar la presència al territori

Una nova Universitat de Girona (UdG) que recuperi la il·lusió i que aposti pel canvi i el compromís és l’objectiu de Joaquim Salvi, que aspira al rectorat. Per impulsar aquest procés, Salvi disposa d’un equip de persones que s’han proposat bastir un nou model basat en el diàleg i amb un programa obert al debat, en què destaca la participació de tot el personal de la Universitat, sense exclusions de cap tipus.

Salvi destaca de la llista l’expertesa i la il·lusió, que els ha de portar a “fomentar la participació de tots els col·lectius, la descentralització i donar capacitat de decisió als centres docents, les unitats i les persones”. Per Salvi és important apostar pel “bon govern, que és el mateix que apostar per una participació activa, que no només es quedi amb les paraules, sinó que faci una aposta radical per fomentar la participació del PDI, el PAS i, molt important, els mateixos estudiants”.

L’equip de Salvi

Quim Salvi és professor i investigador de la UdG des del 1994 i des del 2009 catedràtic. Ha estat director de l’Escola Politècnica Superior. Salvi explica que des del 2016 té clar que es volia presentar a rector per canviar la manera de funcionar dels darrers anys, durant l’etapa de Sergi Bonet. Per Quim Salvi el seu equip és un element clau per recuperar les sinergies amb el territori, que considera que s’han desatès, treballar pel Parc Científic i Tecnològic, en què discrepa de l’estratègia que s’ha seguit, i donar més veu a tot el personal.

Per impulsar el seu projecte disposa d’un equip de dinou persones que treballaran, des de les diverses àrees, per construir un programa –que deixa obert al diàleg–, i de les quals el candidat destaca: Laura Vall-llosera, vicerectorat d’Estudiants i Inserció Laboral; Josep Maria Serra, vicerectorat de Docència i Planificació Acadèmica; Dolors Capellà, vicerectorat de Recerca i Transferència del Coneixement; Sílvia Llach, vicerectorat de Territori i Compromís Social; Joan Andreu Mayugo, vicerectorat de Personal; Pepus Daunis, vicerectorat de Qualitat i Participació; José Antonio Donaire, vicerectorat de Comunicació i Relacions Exteriors; Jordi Pineda, secretari general; Elena Ribera, gerent; Berta Nadal i Giralt, vicegerent; Margarida Casacuberta, delegada del rector per a la Igualtat de Gènere; Jaume Feliu, delegat del rector per al Territori, i Miquel Solà, director de l’Escola de Doctorat.

LA FRASE

Volem fomentar la participació per treballar per la descentralització des del debat i el diàleg
Quim Salvi
candidat a rector de la universitat de girona

LA XIFRA

19
persones
són les que formen l’equip, que dona especial rellevància al personal d’administració i serveis.

LA DATA

29.11.17
Les eleccions
tindran lloc del 29 al 30 de novembre. Per primera vegada es faran electrònicament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

successos

La policia busca un home que exhibia una pistola pel carrer

L’Hospitalet de Llobregat
enogastronomia

Clou el cicle ‘d’vines 2024’ per promocionar la dona al sector vitivinícola

Lleida
societat

El 82% dels vehicles ja han sortit de l’àrea de Barcelona

barcelona
enogastronomia

El certamen internacional ‘Mundus Vini’ premia vins catalans

Barcelona
VERGES

La Dansa de la Mort dona inici a la Setmana Santa amb el desig de ser Patrimoni per la UNESCO

VERGES
sant antoni de calonge

Tallen un tram del passeig al trànsit a causa del temporal

sant antoni de calonge
mediterrani

Un terratrèmol de magnitud 5,7 sacseja el sud de Grècia

barcelona
infraestructures

Montgat tanca als vianants el passeig marítim del 2 al 5 d’abril

Montgat
SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC