Les comarques gironines concentren 11.474 places del programa «Vacances en família»

Els albergs de la demarcació oferiran aquest any 2.414 llocs més que el 2009

Els albergs gironins que participen en el programa ofereixen les places següents: L'Escala, 2.546; Planoles, 2.327; Banyoles, 1.906; Núria, 1.835; La Molina, 1.774; Sant Joan de les Abadesses (576) i Llívia (510). Aquest nombre de places beneficiaran un total de 2.221 famílies catalanes. Per nombre de places totals ofertes, a la demarcació de Girona la segueixen la de Lleida, amb 10.340; Barcelona, amb 10.049; Tarragona, amb 5.025 i les Terres de l'Ebre, amb 3.216. A tot Catalunya, s'ofereixen un total de 40.104 places del programa, gairebé el doble de les 22.180 que es van oferir l'any passat.

La preinscripció

El programa està destinat a les famílies perceptores de les prestacions econòmiques i a les que reben la prestació universal per tenir infants a càrrec de 0 a 3 anys i de 0 a 6 anys en el cas de les famílies monoparentals i nombroses. Aquestes famílies tenen la possibilitat de passar unes vacances als albergs de la Generalitat en diferents èpoques de l'any i de diferent durada. Els períodes són: Setmana Santa; l'estiu; els ponts de maig, de la Diada, d'octubre, de Tots Sants i de desembre i els caps de setmana de març a febrer del 2011. Les famílies interessades es poden preinscriure fins al 22 de febrer a través dels webs www.xanascat.cat i www.gencat.cat/dasc/SPFDC, o bé a través del telèfon 012 d'atenció ciutadana. Amb la formalització de la preinscripció s'obté un número per participar en un sorteig públic davant notari, que servirà de referència per assignar definitivament les places. Aquest sorteig es farà a la secretaria de Joventut el dia 25 de febrer. Les famílies que no obtinguin plaça en aquest sorteig, així com aquells que vulguin optar a participar al programa entre el setembre del 2010 i el febrer del 2011, podran fer la preinscripció entre el 5 i el 26 de juliol i el sorteig es farà el 29 de juliol.

Els preus

El preu del programa no ha variat respecte al del 2009 i és de 22,85 euros per persona i nit. Els infants de 4 a 6 anys tenen un 50% de descompte i els menors de 3 anys tenen l'estada gratuïta. En tots els casos, s'inclou la pensió completa, des del sopar del primer dia fins al dinar de l'últim, en habitacions unifamiliars. Des que es va posar en marxa aquest programa, el 2005, més de 16.400 famílies catalanes se n'han beneficiat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

El 82% dels vehicles ja han sortit de l’àrea de Barcelona

barcelona
enogastronomia

El certamen internacional ‘Mundus Vini’ premia vins catalans

Barcelona
VERGES

La Dansa de la Mort dona inici a la Setmana Santa amb el desig de ser Patrimoni per la UNESCO

VERGES
sant antoni de calonge

Tallen un tram del passeig al trànsit a causa del temporal

sant antoni de calonge
mediterrani

Un terratrèmol de magnitud 5,7 sacseja el sud de Grècia

barcelona
infraestructures

Montgat tanca als vianants el passeig marítim del 2 al 5 d’abril

Montgat
SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport