Societat

vall de camprodon

Nova temporada gastronòmica de la matança i la quaresma en dotze restaurants

L'associació Cuines de la Vall de Camprodon ha iniciat una nova edició de la temporada gastronòmica de la matança i de la temporada gastronòmica de la quaresma, que finalitzaran el 14 de febrer i el 7 de març respectivament. La temporada gastronòmica aplega aquest any dotze establiments de restauració que presentaran les seves propostes culinàries amb preparacions com ara l'escudella de brou bufat, les trumfes emmascarades i el tradicional garró, i, més endavant, amb les escudelles magres, el bacallà en totes les seves formes i els brunyols de quaresma, entre moltes altres propostes. Aquesta cuina pretén recuperar i difondre la cultura gastronòmica basada en la subsistència i les estacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Marxa per la vida en suport a les mares israelianes i palestines

GIRONA

Barcelona reunirà al juny 14 regions del món per tractar l’adaptació climàtica

BARCELONA
SOCIETAT

Girona, entre les millor ciutats petites del món per viure

GIRONA

Una dona mor atropellada en creuar la N-230 a Lleida

LLEIDA
L’escàndol de la pobresa

Vivint al dia

L’hospitalet de Llobregat
Medi ambient

Musclos farcits de plàstics

Barcelona
EDUCACIÓ

El 95,1% dels alumnes de primària han usat el val escolar

BARCELONA
RELIGIÓ

Mor el bisbe emèrit de Girona, Carles Soler

EDUCACIÓ

La UdG pensa la universitat per als propers 15 anys

GIRONA