Societat

dies de vi i roses

@MarijoJordan

Tot al negre en la gran nit del Sofia

Judit Mascó, Nieves Álvarez i Laura Sánchez apadrinen la reobertura de l’establiment hoteler
Campari munta una ‘secret party’ i el Moritz Feed Dog aposta per Margiela i Westwood

Judit Mascó, Nieves Álvarez i Laura Sánchez van exercir dijous al vespre de padrines en la festa d’inauguració del remodelat hotel Sofia de la Diagonal barcelonina. Totes tres van coincidir a vestir-se de negre, una tonalitat que Hollywood ha associat amb la reivindicació femenina: “Ha estat totalment casual, però jo m’apunto a la causa”, deia Sánchez dins d’un estret model de la firma de moda nupcial Pol Núñez. Mascó va triar un Guess by Marciano, i Álvarez, un vestit jaqueta de Juan Avellaneda, que fa col·lecció d’home però cada cop són més les dones que li demanen roba: “Jo li dic que faci una línia femenina, i crec que m’escolta. M’encanta el seu estil, té força i ha inventat el dandi modern. Tinc la sort de tenir les espatlles amples i poder lluir bé les seves peces”, explicava la model.

El dissenyador català, que va vestir Aldo Comas en els premis Goya amb una gran llagosta brodada a l’americana, molt daliniana, hi assistia com a convidat i també com a membre de l’equip que ha col·laborat en la intensa remodelació i modernització de l’hotel. En formen part molts professionals “de proximitat”, com l’interiorista Jaime Beriestain, l’arquitecte Albert Blanch i el cuiner Carles Tejedor. Avellaneda ha vestit d’elegància els treballadors de l’establiment: “He reinterpretat la clàssica sastreria hotelera amb un toc mediterrani”, comentava fent referència a detalls com ara el lli rústic amb què remata els colls i els punys d’algunes americanes. Una curiositat de l’hotel similar a la de col·locar, a les habitacions, el televisor darrere del mirall rodó del tocador.

Els 250 convidats en el sopar de dijous –entre els quals hi havia el president del MWC, John Hoffman; el cirurgià Javier de Benito; el cuiner Quique Dacosta, i la gran relacions públiques Dolly Fontana, que exerceix d’ambaixadora de l’hotel– van prendre el còctel de benvinguda a l’espai més alt de l’establiment (al dinovè pis, amb formidables vistes de Barcelona) i a la planta 18, on s’ubica el penthouse de 300 metres quadrats, la joia de la corona d’un hotel que també ha apostat fort per la zona wellness i l’oci nocturn, amb el club Zuu, on va acabar la festa. “Volem jugar la Champions hotelera”, deia Jordi Mestre, president executiu del grup propietari (Selenta) i vicepresident del Barça. Li va fer costat una bona representació de la directiva del club, encapçalada per Josep Maria Bartomeu. Al plat, royale de vichyssoise, garrí confitat i un cremós de vainilla importat directament de Bèlgica, però sense cap connotació política. La sala on es va fer el sopar, al soterrani, es va omplir de llums, taules blanques i flors, que ja s’han retirat perquè dilluns Marta Rota i les seves filles hi presentaran la seva col·lecció de primavera per a Tot-hom.

Judit Mascó, que va penjar a les stories d’Instagram un vídeo dins la banyera d’una suite –vestida!–, parlava de com és de meravellós gaudir d’un hotel en bona companyia i de l’impacte que suposa pensar que el 2019 farà 50 anys. “Hi arribo molt bé, em cuido més que abans i tinc molts projectes. Sobretot m’agrada veure com pugen les meves filles, és el seu moment.” Al seu costat, Laura Sánchez, que va debutar com a model fa 20 anys precisament a Barcelona, s’ha reconvertit en dissenyadora de biquinis i assegura que està molt en forma: “No paro de fer esport.”

Aquesta setmana també hi ha hagut festa secreta de Campari a l’hotel Soho House per presentar el cuidat i estètic curt promocional, que interpreta Zoe Saldana. El protagonista és un brillant cocteler anònim de ficció anomenat Red Hand, i per això, amb guant vermell, hi van preparar còctels dos bàrmans barcelonins i un de madrileny, amb jazz en directe.

I mentre La Roca Village dona suport al disseny emergent omplint els seus espais de gossos creats per alumnes de l’IED en homenatge a l’any nou xinès, un altre gos metafòric, el festival Moritz Feed Dog –el nom no té res a veure amb animals, sinó amb una peça de la màquina de cosir–, presenta la seva programació del 22 al 25 de març, que inclou documentals de moda potents, com el dedicat a la Maison Margiela, en un any en què París hi prepara dues exposicions, i a l’eterna rebel Vivienne Westwood.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SALT

Identifiquen un inhibidor d’una proteïna clau en el procés de la metàstasi

SALT
Societat

Els sindicats de presons convoquen vagues el 26 d’abril i 11 de maig

Barcelona
CAMPRODON

S’estrena una guia turística que utilitza la Intel·ligència Artificial

CAMPRODON
VENTALLÓ

Les últimes pluges garanteixen els ferratges als pagesos gironins

VENTALLÓ
TURISME ESPORTIU

El MICFootball2024 genera fins a 33.000 pernoctacions aquesta Setmana Santa

GIRONA

Pressió per un cos perfecte

Barcelona
Èlia Soriano
Directora de l’Institut Català de la Dona (ICD)

“Totes hem patit allò de «No soc prou prima», «No soc prou alta»”

barcelona
Isabel Muntané
Coordinadora del Màster de Gènere i Comunicació de la UAB

“Hi ha pressió estètica als dibuixos animats, a les sèries...”

barcelona

Catalunya, més laica que mai

Barcelona