Societat

Un home mata la seva dona a Blanes

Després d’atacar la seva parella, el sospitós s’ha apunyalat a l’abdomen i l’han hagut d’intervenir d’urgència

Estaven en tràmits de separació

Un home ha acabat presumptament amb la vida de la seva dona aquest dilluns a la matinada a Blanes. La parella, de nacionalitat boliviana, es trobava en tràmits de separació i tenien tres fills en comú, que es trobaven a casa quan han passat els fets. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a quarts de sis del matí i s’han desplaçat fins al lloc dels fets, el carrer Cristòfol Colom del municipi.

Una de les filles de la dona morta a ganivetades a Blanes (Selva) ha estat qui ha trucat als Mossos d’Esquadra. El telèfon d’emergències 112 ha rebut la trucada a les 5.40 del matí de la noia dient que la seva mare estava ferida i que el seu pare s’estava autolesionant amb un ganivet. Quan els agents han arribat al lloc, han trobat la dona estesa a terra amb ferides de molta gravetat al coll, al tòrax i l’abdomen. El SEM ha traslladat la dona a un centre hospitalari en estat greu des d’on s’ha confirmat la seva mort a les 06:53. L’home estava en una habitació del domicili, situat al carrer Cristòfor Colom, amb una ferida a la panxa que s’hauria fet amb la intenció de suïcidar-se.

Al domicili també hi havia un nen d’uns 10 anys amb ferides menys greus a les mans i un altre fill més gran que ha resultat il·lès. La filla que ha avisat els Mossos d’Esquadra ha hagut de rebre atenció.

Els Mossos d’Esquadra han detingut l’home, de 41 anys i de nacionalitat boliviana, com a suposat autor de la mort de la seva parella, una dona de 40 anys, també de nacionalitat boliviana.

La Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona s’ha fet càrrec de la investigació. La parella està en tràmits de separació i, segons fonts del cas, el pare estava depressiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

educació

La UPC oferirà el grau de Medicina a partir del 2026

BARCELONA

Reivindiquen l’herència de la gastronomia marinera femenina

roses

L’Escala vol definir un Pla Local de Joventut amb la participació

l’escala
medi ambient

Mataró canvia de lloc els peixos del Parc Central per la sequera

mataró

La UAB aprova un pla per assolir la neutralitat climàtica el 2030

Cerdanyola del Vallès
MEDI AMBIENT

El GironaNat recupera basses pluvials i en crea de noves

girona

Rècord de validacions a TMB coincidint amb Sant Jordi

Barcelona
CELRÀ

Canvien de lloc els concerts de nit de la festa major

celrà

Mig milió d’euros per netejar de pintades les persianes dels comerços

Barcelona