Societat

Primera edició de la Favatada a Valls

La fava serà protagonista gastronòmica de l’abril vallenc. La regidoria de Comerç i Turisme i l’Associació de Restauradors de Valls impulsen la primera jornada gastronòmica dedicada a les faves per posar en relleu la cuina d’aquest típic llegum, les seves propietats i la varietat de plats i receptes al seu voltant. El punt àlgid d’aquest abril de faves arriba demà dissabte amb la primera edició de la Favatada popular, una celebració en què és previst servir més de 800 plats de faves a la catalana a un preu de 2€. La festa començarà a les 11h amb música, inflables, animació infantil i els gegantons infantils el Lladrefaves i la gegantona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Estat Francès

Cauen les pales del Moulin Rouge

Barcelona
LA CELLERA DE TER

Els viveristes demanen que l’ACA els “obri l’aixeta” per no haver de tancar

LA CELLERA DE TER
campdevànol

Un projecte vol convertir el Ripollès en refugi de persones LGTBIQ+

campdevànol
gastronomia

Un ‘mercat’ gastronòmic quedarà obert al Port Vell

Barcelona

S’Agaró, un referent centenari

S’Agaró

El camí de ronda, un regal

s’agaró
Claudio Grande
Cap de l’oposició de Llançà per Alternativa per Llançà (AxL)

“El govern de Junts i el PSC està fent una política continuista”

Llançà
Vicissituds abans, durant i passada la guerra
MOMENTS DIFÍCILS

Vicissituds abans, durant i passada la guerra

Terramar, precedent avantatjat i inconclús
SITGES

Terramar, precedent avantatjat i inconclús