Societat

Tres morts en estavellar-se una avioneta Flix, a la Ribera d’Ebre

L’accident ha passat poc abans de les quatre de la tarda, prop de la T-2237 al quilòmetre 9,5

Tres persones han mort aquest dissabte a la tarda en estavellar-se l’avioneta en la qual viatjaven a Vinebre (Ribera d’Ebre). Els Bombers de la Generalitat han rebut, a les 15.49 hores, un l’avís d’un incendi de vehicle al punt quilomètric 9,5 de la carretera T-2237.

En arribar al lloc de l’accident, les cinc dotacions dels Bombers destinades han comprovat que es tractava d’una avioneta que s’havia estavellat just al costat de la via. A l’interior de l’aparell, que segons les informacions facilitades per AENA s’havia enlairat de l’aeroport portuguès de Tires/Cascais, viatjaven tres persones, que han perdut la via com a conseqüència de l’accident.

Per ara es desconeixen les identitats i nacionalitats de les víctimes. Fins al lloc s’han desplaçat dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). També es desconeix perquè s’ha estavellat l’avioneta.

Diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, així com efectius de la Policia Local, s’han mobilitzat per realitzar les tasques de seguretat i control. Així mateix, tècnics de la comissió estatal d’investigació d’accidents d’Aviació Civil també s’han desplaçat fins al lloc del sinistre per esclarir els fets.

Seguint el protocol, la Direcció General de Protecció Civil ha activat en fase d’Alerta el Pla especial per a emergències aeronàutiques a Catalunya, AEROCAT, en previsió de que es presentés alguna dificultat a l’hora de gestionar la situació d’emergència. El contacte amb AENA ha estat permanent i es manté l’activitat sense afectacions a l’aeroport de Reus.

L’avioneta s’ha incendiat i ha provocat un foc de vegetació de 150 metres quadrats, que ha estat sufocat per les dotacions de Bombers amb rapidesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona

Els àvis i les àvies porten el seu passat al Bosc de la Pabordia

girona
enogastronomia

La sommelier Anna Casabona queda tercera al campionat estatal

Sant Sadurní d’Anoia
societat

El Maresme actualitza el protocol de violències masclistes

premià de mar
societat

Gala solidària a l’Hotel Marina Badalona

Badalona

Salut activa la xarxa hospitalària Lleida-Pirineu

Lleida

Protesta contra la possible implantació d’una planta de biogàs

Camarles

Desnonen una família amb una filla de cinc anys a Tarragona

Tarragona

La unitat de drons dels Mossos a l’aeroport entrarà en servei aquest any

figueres