L'associació de fibromiàlgia de la Safor demana col·laboració a la Generalitat

L'Associació de fibromiàlgia de la Safor, ha enviat un comunicat informant de la reunió mantinguda amb la Diputada en les Corts Valencianes Esther Franco, la Cap d'Àrea de Qualitat i Atenció al pacient, Carmen Juárez, i la Cap de Servei d'Atenció al Pacient, Cristina Nebot.

En la reunió, com s'apunta des de l'associació, s'ha fet entrega dels resultats de la IV Conferencia Internacional «Investí in me» sobre maneig, tractament i últims avanços en la investigació de la encefalomielitis miàlgica (síndrome de fatiga crònica) y Fibromiàlgia. També s'han facilitat els últims documents en informació sobre aquest tipus de patologies i s'ha demanat la col·laboració de la institució autonòmica per al Dia Nacional de la Fibromiàlgia, el proper 12 de Maig.

L'associació apunta que va sol·licitar al Departament de Direcció General de Qualitat i Atenció al pacient «el seu suport i ajuda per difondre en tots els centres mèdics i hospitals el tractament personal que es deu donar als afectats d'aquestes malalties», i corrobora que aquest va acceptar la seua petició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.