Societat

Sis investigats per una violació al Baix Llobregat

La víctima va ser interceptada de matinada a la sortida d’una discoteca de Molins i alliberada a Sant Boi

Els Mossos han fet quatre detinguts dels quals tres ja han passat a disposició judicial

En ple debat sobre la sentència de La Manada per l’agressió sexual d’un grup d’homes a una noia a Pamplona, una altra dona ha denunciat haver estat víctima d’un atac múltiple, en aquest cas a la comarca del Baix Llobregat. La violació hauria passat la matinada de dissabte 19 i per aquests fets els Mossos d’Esquadra van detenir la setmana passada quatre homes i han citat com a investigats dos homes més.

Dels detinguts, tres ja han passat a disposició judicial però ahir es desconeixia quina és la seva situació processal. El cas ha recaigut al jutjat d’instrucció número 1 de Sant Boi, que ha decretat secret de sumari. En funció de les primeres informacions aparegudes, el cas es podria investigar per un delicte contra la llibertat sexual i un altre de segrest. Ni la víctima ni els agressors són veïns de Molins de Rei, segons van explicar fonts municipals a aquest diari.

La víctima de l’agressió havia anat de festa a la discoteca Be Disco, situada a la zona industrial del municipi, segons va avançar la cadena SER. Es tracta d’un local històric de Molins de Rei, que ha canviat de nom en dues ocasions. La sala de festes es troba ubicada al polígon industrial El Pla, a prop de Sant Feliu de Llobregat, envoltada de naus d’empreses, i té a tocar un hotel d’una cadena internacional. Be Disco és un local d’èxit on acudeixen persones de diversos municipis, també de la ciutat de Barcelona.

La víctima va patir l’atac cap a les 6 de la matinada, quan sortia del local i, segons el seu relat, va ser interceptada per un grup que la van introduir al maleter d’un cotxe i la van agredir sexualment. Després de consumar l’agressió, van abandonar la víctima a l’aparcament dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Sant Boi de Llobregat.

Es desconeix si l’agressió es va consumar al mateix terme municipal de Molins de Rei o a Sant Boi. Un cop va ser alliberada, la víctima va dirigir-se a l’hospital Moisès Brogi, situat al mateix Sant Boi, on se li va fer la corresponent exploració mèdica. Tot seguit va presentar la denúncia.

L’Ajuntament de Molins va tenir coneixement dels fets ahir i tot seguit va emetre un comunicat de repulsa, posant el consistori al servei de la víctima i apuntant la possibilitat de personar-se com a acusació particular en la causa. A dos quarts de nou del vespre es va convocar una manifestació de rebuig, conjuntament amb una organització feminista local.

Detingut a Palamós

Pel que fa als casos d’agressió sexual denunciats la matinada del dia de Sant Joan, els Mossos d’Esquadra han detingut un menor d’edat per ser el presumpte autor de l’atac sexual que va patir una menor de 15 anys a Palamós en un edifici en obres molt a prop de la platja. Els Mossos han citat a declarar un altre menor que tindria una relació tangencial amb els fets denunciats. Segons sembla no va participar en l’agressió però tampoc no la va frenar quan en va tenir ocasió.

Al marge d’aquest cas, s’està investigant encara la denúncia de tres delictes més contra la llibertat sexual, la mateixa nit de la revetlla, a tres punts diferents de Barcelona. El cas més greu seria el d’una agressió d’un home contra un altre home en una platja de la Barceloneta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El web de l’Àrea privada ciutadana de la Generalitat, ara més senzilla i amb més serveis per a les persones

Olot

La pressió veïnal fa reestudiar la urbanització de Montolivet

Olot

Nomenen Joaquim Mundet i Creus, fill predilecte de Cassà de la Selva

CASSÀ DE LA SELVA
salut

La primera fase del futur parc sanitari Joan XXIII s’enllestirà aquest trimestre

tarragona

El CAFGi veu inviable l’aplicació del decret d’obertura de piscines

GIRONA

L’Antic Hospital de Sant Jaume de Mataró reubicarà els nous interns a altres centres

mataró
LA CRÒNICA

Terricabras, patrimoni polifacètic

El 2028 s’enderrocarà l’edifici Venus de la Mina

Sant Adrià de Besòs

Campanya per omplir les motxilles d’infants vulnerables que van de colònies

Barcelona