Societat

La noia de Molins de Rei va declarar que la van penetrar cinc nois

Els cinc sospitosos se l’haurien endut per la força dins el maleter d’un cotxe fins a un descampat

Els detinguts al·leguen que les relacions van ser consentides

La noia que va denunciar una violació múltiple a la sortida d’una discoteca de Molins de Rei (Baix Llobregat) el 19 de maig va declarar en diverses ocasions davant la policia i del jutjat que la van penetrar vaginalment cinc nois. La víctima va assegurar que la van ficar a la força al maleter d’un cotxe i que després d’un quart d’hora de trajecte la van treure en un descampat i la van forçar a mantenir relacions sexuals en grup.

El relat judicial recull que la jove va sortir de la discoteca i se’n va anar amb uns nois a comprar cocaïna per continuar la festa. En tornar un altre cop a la discoteca, la jove va baixar d’aquest cotxe per marxar cap a casa. Va ser aleshores quan, segons el seu relat, cinc joves que viatjaven en un altre cotxe la van agafar violentament i la van ficar al maleter.

La jove va explicar que el cotxe va circular durant uns quinze minuts i després es va aturar en un descampat. Dos dels presumptes agressors la van treure del maleter i la van forçar a mantenir relacions sexuals. Un la va agafar pels braços i l’altre la va començar a penetrar vaginalment. La noia va detallar que el que li agafava els braços era gros i d’origen gitano, i que aquest després la va obligar a fer-li una fel·lació i va ejacular sobre d’ella. L’altre agressor la va intentar penetrar analment, sense aconseguir-ho. Relata que després la van penetrar els altres tres, també vaginalment.

Finalment la van tornar a ficar al cotxe i el conductor va començar a cridar que calia deixar-la perquè no els comportés problemes. La van abandonar en un lloc que la víctima no coneixia, i va caminar fins a una estació.

A l’atestat judicial de mesures cautelars també es posa de manifest que hi ha vídeos i fotografies del fet.

Els sis homes detinguts per aquests fets han estat posats en llibertat provisional, segons ha informat aquest dimarts el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. En la seva defensa, els sospitosos van explicar tant a la policia com al jutjat que les relacions que havien mantingut amb la jove havien estat consentides.

Els arrestats van passar a disposició del Jutjat d’Instrucció 1 de Sant Boi de Llobregat entre dijous i divendres passat i la jutge va acordar per a ells les mesures cautelars que va sol·licitar la Fiscalia.

La jutge els ha retirat el passaport i els telèfons mòbils per comprovar si contenen proves per a la investigació. A més, els ha imposat una ordre d’allunyament de la víctima i la prohibició de comunicar-se amb ella per cap mitjà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Disset anys esperant equipaments a les Glòries

Barcelona
crònica

Les roses del Firal i les del cementiri d’Olot

enogastronomia

Cinc catalans competeixen a Madrid per ser el millor sommelier de l’Estat

Barcelona

Unes noranta persones participen a la Lectura de Josep Pla

palafrugell

Mollet i Granollers s’oposen a la centralització dels jutjats

Granollers
societat

Més d’un centenar de parades omplen la Rambla en un Sant Jordi marcat pel vent

figueres
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt