Societat

De la clotxa i altres fruits de la terra

Una dotzena de restaurants i cellers del territori, a més de les oficines de Turisme de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip, participen, avui i demà, a la setena edició de la Fira Fruits de la Terra. Els que s’adrecin a la plaça Catalunya de l’Hospitalet de l’Infant, de les 19.30 h a la una de la matinada, hi trobaran parades amb el producte local del territori, també en elaboracions i integrat en les tapes de restauradors i elaboradors de la zona, així com la clotxa, la recepta original de les Terres de Mestral i variants sorprenents d’aquest plat típic que antigament menjaven els pagesos per agafar energies i tornar a treballar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

LA CELLERA DE TER

Els viveristes demanen que l’ACA els “obri l’aixeta” per no haver de tancar

LA CELLERA DE TER
campdevànol

Un projecte vol convertir el Ripollès en refugi de persones LGTBIQ+

campdevànol
gastronomia

Un ‘mercat’ gastronòmic quedarà obert al Port Vell

Barcelona

S’Agaró, un referent centenari

S’Agaró

El camí de ronda, un regal

s’agaró
Claudio Grande
Cap de l’oposició de Llançà per Alternativa per Llançà (AxL)

“El govern de Junts i el PSC està fent una política continuista”

Llançà
Vicissituds abans, durant i passada la guerra
MOMENTS DIFÍCILS

Vicissituds abans, durant i passada la guerra

Terramar, precedent avantatjat i inconclús
SITGES

Terramar, precedent avantatjat i inconclús

Estratègia comercial pionera
PROMOCIÓ INTENSA

Estratègia comercial pionera