Oliva promou la cuina de mercat i premia les millors receptes

La Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l'Ajuntament d'Oliva i l'Associació del Mercat Municipal, van entregar el passat dissabte, 27 de febrer, els premis del concurs de receptes de cuina dins de la campanya «La millor cuina del Mercat….la teua».

En total, es van presentar 142 receptes a concurs. El Premi dinar o sopar en un restaurant d'Oliva va ser per a la recepta «Guisat de ternera amb caragols» d'Isabel Navarro Rocher, l'altre Premi fou per a Mercedes Navarro París amb el plat «Bacallà amb albergínia, oli, pimentó i ametlla laminada», el Premi cistella de productes del Mercat se'l va endur Rosa Pàrraga Gisbert amb la recepta «Paella amb carabassa i aladroc» i l'altre Premi cistella de productes del Mercat fou per a «Pastís de Taronja» de Teresa Escrivá Savall.

El jurat del concurs eren venedors del propi Mercat Municipal, professionals de la restauració d'Oliva i representants del Centre de Turisme comarcal de l'Alqueria del Duc.

Després, el Mercat Municipal va acollir unes demostracions de cuina en directe on es van elaborar les quatre receptes guanyadores del concurs a càrrec de alumnes i un professor del CDT de Gandia.

El Mercat Municipal d'Oliva acollirà el proper 13 de març un altra sessió de cuina en directe. A més, la campanya finalitzarà amb l'edició d'un llibre amb receptes seleccionades del concurs que podrà adquirir-se al Mercat Municipal. Els beneficis aniran destinats a finalitats benèfiques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Urbanisme

Les obres del passeig de les Cales s’acabaran abans de l’estiu

Mont-roig del Camp
comerç

Barcelona és la capital amb més densitat comercial d’Europa

Barcelona
Estat Francès

Cauen les pales del Moulin Rouge

Barcelona
LA CELLERA DE TER

Els viveristes demanen que l’ACA els “obri l’aixeta” per no haver de tancar

LA CELLERA DE TER
campdevànol

Un projecte vol convertir el Ripollès en refugi de persones LGTBIQ+

campdevànol
gastronomia

Un ‘mercat’ gastronòmic quedarà obert al Port Vell

Barcelona

S’Agaró, un referent centenari

S’Agaró

El camí de ronda, un regal

s’agaró
Claudio Grande
Cap de l’oposició de Llançà per Alternativa per Llançà (AxL)

“El govern de Junts i el PSC està fent una política continuista”

Llançà