LA CELLERA DE TER (Selva)

Matança del porc

Un tradició recuperada

Amb l'intent de recuperar el tradicional àpat familiar, fa trenta-set anys que el poble de la Cellera de Ter celebra la festa de la matança del porc. I és que matar el porc en l'ambient familiar un cop l'any era la garantia de poder menjar carn i cuinar amb greix una llarga temporada, per a la gent que vivia en l'àmbit rural. Aquesta fira i festa amb el pas dels anys ha esdevingut un referent de la cuina casolana i els organitzadors, el Centre Cultural Parroquial, la presenten destacant-la com a «gastronomia tradicional recuperada, i la primera de les comarques gironines».

14 de març. Dinar de germanor per a mil persones. Tel. 972 423 759


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Tret de sortida a la temporada de bany a l’Estany de Banyoles

banyoles

Valoració positiva de les primeres setmanes del porta a porta

girona
SERVEIS

Tall de l’R1 i l’RG1 entre Mataró i Arenys de Mar per l’atropellament d’una persona

Mataró
SERVEIS

Un centenar de places per als temporers a la Fira de Lleida

Lleida
societat

Mèxic, amb Sheinbaum, s’uneix a la vintena de països governats per una dona

barcelona
girona

Eliminen definitivament l'aparcament de la Guàrdia Civil a Emili Grahit

GIRONA
Salut

Can Ruti fa seguiment de pacients complexos a través de rellotges intel·ligents

Badalona
INFRAeSTRUCTURES

Construiran un pas inferior i renovaran la via dels FGC a Térmens

Térmens

Tres dies d’humor en català al primer festival Riures

calonge / sant antoni