LA CELLERA DE TER (Selva)

Matança del porc

Un tradició recuperada

Amb l'intent de recuperar el tradicional àpat familiar, fa trenta-set anys que el poble de la Cellera de Ter celebra la festa de la matança del porc. I és que matar el porc en l'ambient familiar un cop l'any era la garantia de poder menjar carn i cuinar amb greix una llarga temporada, per a la gent que vivia en l'àmbit rural. Aquesta fira i festa amb el pas dels anys ha esdevingut un referent de la cuina casolana i els organitzadors, el Centre Cultural Parroquial, la presenten destacant-la com a «gastronomia tradicional recuperada, i la primera de les comarques gironines».

14 de març. Dinar de germanor per a mil persones. Tel. 972 423 759


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
medi ambient

Activistes ruixen amb pintura diversos megaiots

Barcelona
societat

Relleu generacional a les catifes de flors d’Arbúcies

arbúcies
societat

El Campionat del Món de Bèlit de Sant Narcís es manté viu vint anys després

girona
religió

Sant Feliu celebra 20 anys de bisbat i 500 anys de la parròquia de Sant Llorenç

Sant Feliu de Llobregat
MOBILITAT

En servei, les primeres càmeres de control d’accés a la carretera vella de Calella

PALAFRUGELL
oci

Récord a l’aplec dels caragols

barcelona
GASTRONOMIA

Establiments com el Motel o l’Hotel Duran participen en la Ruta del Tast Surrealista

FIGUERES
SEGURETAT

Cremen deu autocaravanes en un incendi a Montcada i Reixac

barcelona

Pla per millorar el turisme a través de la transició energètica al Baix Empordà

GIRONA