Societat

Empordà Punto Seguro: l’espai d’educació viària i revisió gratuïta d’Autopistas

Prop de 400 vehicles s’han aturat aquest cap de setmana a l’espai Punto Seguro, situat a l’àrea de servei de l’Empordà, a l’AP-7

L’atenció als conductors comprèn explicacions sobre la conducció òptima, i donar a conèixer els diferents serveis, mentre les famílies descansen

Aquesta iniciativa d’Autopistas està pensada com un espai d’educació viària i revisió gratuïta i vol sensibilitzar sobre la prevenció d’accidents

Es tracta d’una iniciativa conjunta que ha estat impulsada per Abertis, Fundació Mapfre i Areas
La ludoteca d’estiu ha estat dissenyada i projectada conjuntament amb la Creu Roja

Prop de 400 vehicles s’han aturat a l’espai d’educació viària i revisió gratuïta de vehicles Punto Seguro, situat aquest cap de setmana a l’Àrea de Servei de l’Empordà, a l’AP-7, per on van passar 6.000 conductors entre dissabte i diumenge.

La iniciativa, que ha estat impulsada per Autopistas, companyia del grup Abertis, en col·laboració amb Fundación Mapfre i Areas neix amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la prevenció d’accidents i donar a conèixer també els serveis de l’autopista als seus usuaris.

Conducció segura

Amb la finalitat de promoure una conducció segura i responsable, aquestes tres companyies han dissenyat aquest espai d’educació viària, que consisteix en un camió d’exposició per rebre els conductors, explicar-los els punts clau per a una conducció òptima, donar a conèixer els diferents serveis i compartir la seva experiència a les autopistes.

A més, Punto Seguro també disposa d’una zona exterior de revisió exprés de vehicles, on els conductors que ho desitgen poden fer una revisió general dels seus vehicles, amb la revisió de pneumàtics i revisió de vidres, amb l’ajuda de Michelin, Carglass i Rodi.

Punto Seguro és una de les iniciatives que duu a terme Autopistas durant l’estiu per fomentar la seguretat viària dels conductores que inicien les seves vacances o que en tornen.

Ludoteca d’estiu

Altres projectes, com ara les ludoteques d’estiu, que estan impulsades en un projecte conjunt amb la Creu Roja i pensades per fomentar la seguretat a l’autopista i promoure les aturades i el descans Autopistas.com dels conductors, ja estan en marxa a les àrees de servei Empordà Sud i Montseny Nord, tots els caps de setmana fins al 12 d’agost.

La ludoteca va dirigida als més petits que, a través de tallers, jocs i altres dinàmiques grupals relacionades amb la seguretat vial, aprendran les claus per realitzar un viatge segur per autopista amb tota la família mentre els adults descansen



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró
Xina

Pequín ordena retirar les aplicacions de Whatsapp i Threads

Barcelona

La lluita veïnal pel tancament de la cimentera arriba als jutjats per la via penal

MONTCADA I REIXAC

El corredor sud de Rodalies quedarà alterat tots els caps de setmana fins el juny

Castelldefels

Resolen l'avaria que havia afectat la telefonia mòbil al Ripollès

RIPOLL
ROSES

Reobren el camí de ronda entre les platges de Canyelles i Almadrava

ROSES
societat

L’Ajuntament reforçarà les línies de bus i ampliarà les restriccions de trànsit al voltant del Park Güell

barcelona