Societat

Quatre morts en un xoc frontal a Vidreres

Les víctimes mortals tenen edats compreses entre els 21 i 29 anys i viatjaven en un turisme que ha topat contra una furgoneta a la C-63

Els Mossos apunten a l’excés de velocitat del cotxe com a causa principal de l’accident mortal de Vidreres

Quatre persones han mort aquest dissabte a la matinada en un accident de trànsit a Vidreres (La Selva). Els Mossos apunten a l’excés de velocitat com a causa del sinistre.

Els fets han passat cap a les cinc de la matinada a l’altura del quilòmetre 8,5 de la C-63. Per causes que s’estan investigant, un turisme amb cinc ocupants i una furgoneta han xocat de cara.

Com a conseqüència de la topada, han mort el conductor i tres passatgers del cotxe: una dona de 29 anys i veïna de Sils, un home de 26 anys i veí de Salt; dos veïns de Vidreres de 23 anys i 21 anys, respectivament. Totes les víctimes mortals són de nacionalitat espanyola. A més, han resultat ferits crítics el cinquè ocupant del turisme i l’acompanyant de la furgoneta. El conductor d’aquesta ha resultat ferit lleu. Les dues persones ferides més greus han estat traslladades a l’Hospital Trueta de Girona.

Arran de la incidència, s’han mobilitzat deu patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat –que han realitzat tasques d’excarceració–, i cinc ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que ha activat el servei de suport psicològic.

La C-63 ha estat tallada a Vidreres en tots dos sentits de la marxa fins a un quart de deu del matí, aproximadament.

Excés de velocitat

Els Mossos d’Esquadra creuen que l’excés de velocitat és la principal causa del greu accident mortal d’aquesta matinada a Vidreres.

L’intendent Vicenç Gasulla, cap de la Comissaria General de Mobilitat dels Mossos d’Esquadra, ha explicat als mitjans que de moment no descarten cap opció, però creu que ni la mínima humitat que hi havia a la carretera, ni altres factors com la son, l’alcohol o drogues, han estat els causants del xoc, sinó que ha estat principalment la velocitat excessiva.

Segons els primers indicis, el turisme circulava a una velocitat molt superior als 60 km/h permesos i ha ocupat el carril contrari. La policia ha arribat a aquesta conclusió després que el motor del cotxe hagi sortit disparat uns 20 metres més enllà del vehicle, fet que suposa una alta energia en l’impacte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

VERGES

La Dansa de la Mort dona inici a la Setmana Santa

VERGES
sant antoni de calonge

Tallen un tram del passeig al trànsit a causa del temporal

sant antoni de calonge
mediterrani

Un terratrèmol de magnitud 5,7 sacseja el sud de Grècia

barcelona
infraestructures

Montgat tanca als vianants el passeig marítim del 2 al 5 d’abril

Montgat
SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA