Rebuig pel tancament de la Unitat Territorial d'Oliva de l´Oficina Comarcal Agrària de La Safor

El regidor d'Agricultura de l'Ajuntament d'Oliva, Vicent Santacatalina, ha informat que el passat 4 de març va elevar al plenari una proposta del Consell Local Agrari, ratificada favorablement per tots els seus membres, en la que es mostra el rebuig a l'acord pres per la Conselleria d'Agricultura de la Generalitat Valenciana de forma unilateral de procedir al tancament de la Unitat Territorial d'Oliva de l'Oficina Comarcal Agrària de La Safor.

Es tracta d'una decisió que ha qualificat d'incomprensible ja que «Oliva és una ciutat amb gran implantació del sector agrari fins el punt que el propi Ajuntament va crear en 2002 la seua pròpia Oficina Local Agrària per prestar suport i complementar a la Unitat tancada ara».

A més, Santacatalina ha dit que aquesta decisió de tancament «arriba just en el moment en que major ajuda institucional necessita el camp i els llauradors donats els problemes actuals».

Davant d'aquesta situació, tots els membres del Consell Local Agrari d'Oliva van acordar rebutjar la decisió de la Conselleria i es va decidir instar a la convocatòria urgent d'una Comissió de Foment Econòmic on s'abordarà l'assumpte i es traslladarà de forma urgent al proper plenari per a la seua ratificació.

La Unitat Territorial d'Oliva només enguany ha tramitat més de 1.000 sol·licituds de pagament únic als agricultors de la ciutat i d'altres 9 municipis que engloba aquesta oficina. En cas de prosperar la decisió de la Conselleria, tots aquestos agricultors deuran de traslladar-se a Gandia per tal de realitzar qualsevol tramitació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Joan Ramon Laporte
Catedràtic de farmacologia

“Cal rigor en l’avaluació dels medicaments, ara és un frau”

Barcelona
BADALONA

“Si tanquen, tornarem a viure al carrer”

BADALONA

Una vila suspesa en el temps

Roses
La monarquia

Felip VI ‘el covard’?

Olot

Auditories energètiques gratuïtes per als comerços

Olot
PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró