Societat

SOCIETAT

Horrorland esgota totes les entrades de Halloween a Cercs

El primer parc temàtic del terror del sud d’Europa , Horrorland, ja ha esgotat les gairebé 23.000 entrades que va posar a la venda per aquesta arrencada a l’antiga central tèrmica de Cercs i coincidint amb Halloween. Per tant, tot i que el parc estarà obert fins al 17 de novembre, ja no hi ha entrades a la venda. Al llarg de la primera setmana d’obertura, més de 6.000 persones ja havien passat pel parc. Durant aquests primers dies, el departament d’operacions i logística del parc va treballar per millorar la gestió de les cues i del temps d’espera de cada atracció amb uns canvis que ja s’han pogut observar aquest darrer cap de setmana.

El parc tornarà a obrir, en la seva aposta per fer permanents les instal·lacions al Berguedà , els dies 28, 29 i 30 de desembre en l’ Horrorland Christmas Edition , una proposta de Nadal terrorífica en què els visitants podran, entre altres experiències, dur la carta a un pare Noel sanguinari o enfrontar-se a uns follets ben perillosos. Les entrades per aquesta segona etapa del parc del terror de Cercs es posen a la venda avui mateix en el lloc web amb els mateixos preus que han tingut en aquesta etapa de Halloween.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia