Societat

Renoven la imatge del servei de joventut del Ripollès

El Consell Comarcal en fa una presentació personal a les xarxes

Vol generar confiança a les famílies

El servei comarcal de joventut del Ripollès ha canviat de nom i d’imatge amb l’objectiu d’acostar-se encara més als joves de la comarca i, sobretot, de generar confiança a les seves famílies. Ara, el nom identificatiu és Joventut del Ripollès. Coincidint amb aquest canvi, ha volgut també fer més visibles les cinc tècniques encarregades del servei.

L’ens ha volgut identificar-les a través d’una campanya a les xarxes, perquè els joves i sobretot les seves famílies les coneguin més bé.

A part de la imatge conjunta de totes cinc, per a cadascuna d’elles ha creat una mena de fitxa personal en què es destaquen els trets més característics de la seva personalitat i de la seva feina. De l’Anna, la tècnica de Ripoll, en destaca que és inquieta i que té idees per omplir la vila d’activitats joves. De la Clàudia, n’afirma que és una molt bona pedagoga, que té 1.000 idees de creixement personal i que li agraden les muntanyes de la comarca.

De la Carina, la tècnica de la vall del Ter, en destaca que és curiosa de mena, que sap de tot i que és experta en treball emocional jove. De l’Anna, la tècnica de Sant Joan de les Abadesses, en remarca el seu seny, amb el qual fa tocar de peus a terra la resta de l’equip. I, finalment, de l’Esther, tècnica de la vall del Ter, en destaca el seu somriure contagiós. “És capaç de convertir qualsevol cosa en art i de compartir per treure el millor dels altres”, sentencia.

La presentació de totes s’acaba amb el nou lema del servei: “Ella és Joventut de...”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia