Societat

Entren a robar a la mansió de Fèlix Millet

L’expresident del Palau de la Música era a casa quan els lladres hi van accedir

La mansió de l’expresident del Palau de la Música Fèlix Millet, al municipi de l’Ametlla del Vallès, va ser objecte de l’acció d’una banda de lladres, divendres de la setmana passada. Els delinqüents tenien la casa sota vigilància, ja que haurien esperat que Fèlix Millet quedés sol, a mitja tarda, per accedir a l’interior de la propietat. Des que va morir la seva esposa, Marta Vallès, l’abril passat, Millet viu només amb la companyia del seu fill Fèlix, i té l’ajuda del personal de servei, suport que darrerament s’ha fet més necessari, ja que el seu estat de salut ha empitjorat.

Precisament, la precarietat del seu estat físic va impossibilitar que Millet pogués detectar la presència dels intrusos, ja que, a la seva dificultat per moure’s, s’hi ha afegit una afectació a la visió i a l’oïda.

La mansió de Millet és un edifici de tres nivells, i en el moment del robatori el seu propietari estava mirant la televisió al pis on té el saló. Els lladres van actuar a la planta inferior de la casa, on hi ha les habitacions, i van regirar els armaris a la recerca de diners i objectes de valor.

La casa de l’Ametlla es va convertir en la residència habitual i única dels Millet arran de l’esclat del cas del Palau i després que el matrimoni es vengués el pis que tenia al barri de Sant Gervasi de Barcelona. La mansió de l’Ametlla s’aixeca al mig d’un bosc, i a tot el perímetre de la propietat hi ha un reixat. L’accés amb cotxe es pot fer per dos punts, on hi ha una tanca amb barrots de ferro que s’obre i es tanca automàticament per control remot. Al costat d’aquests accessos, hi ha uns cartells que adverteixen de la presència de videovigilància a la propietat.

Fèlix Millet s’està a casa en espera de conèixer el resultat del recurs que va posar davant del Tribunal Suprem contra la condemna de 9 anys i 8 mesos de presó que li va imposar al gener l’Audiència de Barcelona. Aleshores, Millet va ingressar a la presó, però en va sortir amb una fiança de 400.000 euros.

Quan va dictar la fiança, l’Audiència va argumentar que Millet podria tenir diners en algun lloc, amagats, perquè la investigació del cas no havia aconseguit recuperar el total dels 23 milions desapareguts del Palau de la Música. Finalment, la fiança la va avalar la germana de Millet, amb la seva casa, i un cunyat seu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

GIRONA

El Servei Municipal d’Esports ofereix 228 places en 23 cursos aquest estiu

GIRONA
societat

Sabadell multarà per l’excés de soroll i el consum d’alcohol al carrer amb la nova ordenança

Sabadell
Societat

Tarragona estudiarà si cal reforç dels mossos pel dispositiu de la Fira d’Abril

Tarragona
salut

L’Associació Contra el Càncer posa en marxa el programa “Rutes Saludables”

olot
Gregori Vizcaino i Vallbona
Director de l’Ascensió, Fires i festes de Granollers

“Hem d’entendre l’Ascensió com un estat d’ànim”

Granollers
Olot

Urbanitzen l’últim espai verd de la falda del Montsacopa

Olot
Societat

Dos-cents drons a la Cremada de Badalona

Badalona
Societat

Donen dispositius traductors per facilitar el treball humanitari d’Open Arms

Badalona
societat

El gimnàs Sant Pau, més a prop de tornar a donar servei

barcelona