Societat

Olga Escriu

Directora de Negoci de Banca d’Empreses i Corporacions de BBVA

“Obrim una nova era en la emissió d’avals”

BBVA llança Valora View, la primera aplicació mòbil del sector bancari europeu que facilita a l’usuari la recerca d’habitatges per a adquisició o per a lloguer a través de la realitat augmentada

“BBVA AvalBox” és el primer servei d’avals digitals en banca. Què ofereix i qui us dirigiu?

Al BBVA estem sent pioners en l’aportació de solucions digitals per als nostres clients. “BBVA AvalBox” és un innovador servei que marca un abans i un després en l’emissió d’avals. Amb “BBVA AvalBox”, el nostre client pot sol·licitar i emetre avals en línia amb total agilitat i seguretat, sense papers ni desplaçaments. Tot el procés està digitalitzat, des que se sol·licita l’aval fins que es recull.

Quin nivell de fiabilitat assegura?

L’aval digital permet sol·licitar, presentar i consultar el document de forma ràpida i amb la màxima seguretat. La Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre actua, com a tercer de confiança i comunica als interventors la emissió de l’aval, custodia el document i ofereix un servei de verificació. L’eina també permet realitzar aquesta gestió com fins ara, en paper. Per presentar-lo de aquesta manera, n’hi ha prou amb sol·licitar-ho a “BBVA AvalBox” i recollir-lo a una oficina comercial. L’aval també pot presentar-se telemàticament davant la seu electrònica de la Caixa General de Dipòsits (Tresor Públic), amb la qual BBVA ha arribat a un acord. Així mateix, el procés es pot consultar des del webo des del mòbil, tant per part de l’empresa, com del beneficiari, del sector públic com del sector privat.

Per què és tan important aquesta aplicació dins el segment corporatiu?

Hem vist que una de les coses que suposava més tràmits era la petició de avals, que havia de fer-se manualment i prenia moltes hores. El beneficiari de l’aval, en el món físic, no té manera de saber de manera segura que la garantia és efectiva. A més, des que es demana l’aval fins que es concedeix poden passar dies. Amb la nova plataforma de BBVA s’aconsegueix accelerar tot el procés, de manera còmoda i senzilla, i permet al client gestionar els recursos més eficientment. Calculem que més de 10.000 empreses clients poden beneficiar-se d’aquesta nova eina.

Els reptes digitals de BBVA com s’adeqüen als quals es proposen les empreses?

El nostre repte és acompanyar els clients a assolir els reptes i consolidar una relació de futur, amb solucions diferents a una situació en plena transformació digital. volem estendre els avantatges de la transformació digital en el món empresarial i “BBVA AvalBox” forma part d’aquest procés, un altre clar exemple és “Oneview”, una solució Multibanco d’assessorament que es converteix en el primer agregador intel·ligent de comptes que hem llançat aquest mes de novembre i que permet un gran estalvi de temps.

De fet, compten amb l’equip 1 + 9. Què aporta a aquestes empreses?

El model de distribució de la Banca d’empreses ofereix als nostres clients un valor diferencial, l’equip 1 + 9, un director de relació i un equip d’especialistes que ofereixen als nostres clients un assessorament personalitzat per donar solucions en els processos d’internacionalització, de finançament, en projectes de la transaccionalitat, així com acompanyar en les decisions estratègiques amb la banca d’inversions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Disset anys esperant equipaments a les Glòries

Barcelona
Les roses del Firal i les del cementiri
crònica

Les roses del Firal i les del cementiri

enogastronomia

Cinc catalans competeixen avui a Madrid per ser el millor sommelier de l’Estat

Barcelona

Unes noranta persones participen a la Lectura de Josep Pla

palafrugell

Mollet i Granollers s’oposen a la centralització dels jutjats

Granollers
societat

Més d’un centenar de parades omplen la Rambla en un Sant Jordi marcat pel vent

figueres
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt