Societat

Salou s’anticipa al carnaval amb el 39è Cós Blanc

És l’acte estel·lar de la festa major d’hivern, amb una setantena de propostes gratuïtes

Serà demà, s’hi llançaran 24.000 quilos de confeti i hi desfilaran 28 carretel·les temàtiques

El confeti s’apoderarà demà dels carrers de Salou. Vint canons en llançaran cap a 24.000 quilos sense parar, que cauran sobre els visitants i les carrosses i comparses que desfilaran enmig d’un gran ambient i de molta música. El Cós Blanc és, sense dubte, la proposta estel·lar de la festa major d’hivern de la vila –amb una setantena de propostes fins al 4 de febrer–, “un dels actes més genuïns i multitudinaris de Salou, en el qual tothom s’implica perquè tot surti correctament”, assenyala la regidora de Cultura i Festes, M. José Rodríguez. “Una gran festa reconeguda arreu que cada any atreu milers de curiosos, tant de poblacions veïnes com també de l’estranger”, assenyala al seu torn l’alcalde, Pere Granados. La celebració presenta una estructura consolidada que durant el matí té un caràcter més local, amb la desfilada de les colles pels carrers del municipi. A la tarda, el carrer Ciutat de Reus es converteix en una discoteca a l’aire lliure per on desfilen les carretel·les –enguany hi participaran 28 propostes, que mouran més de 3.800 persones–. I tot amenitzat amb llum làser i canons d’il·luminació d’última generació i amb la música en directe amb DJ Moncho a les ordres de l’speaker Juanma Hidalgo. Se sonoritzaran aproximadament 500 metres del carrer, el que equivaldria, segons l’organització, al so de deu concerts.

Molta música

Redacció

Un altre dels eixos forts de la festa d’hivern és l’activitat musical gratuïta. D’enguany destaca l’actuació de Blas Cantó, (26 de gener), seguit de l’Afterparty agrorumba i olé, amb DJ OGT; la Festa Flaix FM (25 de gener); LA festa de les colles amb l’orquestra Nueva Alaska i els Atabaladors de Salou; la festa Disco Colles FM 19 (31 de gener); el ball amb l’orquestra Pasarela (1 de febrer); Non Stop Cós Blanc (1 de febrer); ball amb la Montgrins (2 de febrer); Remember Night Session (2 de febrer), i ball de fi de festa amb la Nueva Etapa (3 de febrer).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Societat

Els pastissers preveuen vendre unes 800.000 mones de Pasqua

Barcelona
canvi climàtic

El desglaç polar per la crisi climàtica alenteix la rotació terrestre

barcelona
societat

Rebaixen la condemna a l’exalcalde de Torredembarra pel cas de les guinguetes

Torredembarra
SALT

Identifiquen un inhibidor d’una proteïna clau en el procés de la metàstasi

SALT
Societat

Els sindicats de presons convoquen vagues el 26 d’abril i 11 de maig

Barcelona
CAMPRODON

S’estrena una guia turística que utilitza la Intel·ligència Artificial

CAMPRODON
VENTALLÓ

Les últimes pluges garanteixen els farratges als pagesos gironins

VENTALLÓ
TURISME ESPORTIU

El MICFootball2024 genera fins a 33.000 pernoctacions aquesta Setmana Santa

GIRONA

Pressió per un cos perfecte

Barcelona