Societat

La transformació digital del sector educatiu, l’aposta de MediaMarkt

El projecte preveu unir en un web material, consells i fòrums per a professors, pares i alumnes

La divisió MediaMarkt Business Educació contribueix a la transformació digital del sector educatiu mitjançant solucions tecnològiques personalitzades per als diferents plans educatius

El món de l’educació avança cada cop més ràpid per la velocitat amb què està evolucionant la tecnologia. MediaMarkt Business Girona, amb la seva divisió d’educació, ofereix solucions tecnològiques personalitzades per ajudar els centres educatius en la transformació digital, aportant beneficis tant a alumnes com al personal docent.

Els professionals de MediaMarkt Business Girona poden acompanyar els responsables dels centres educatius en la integració de les noves tecnologies, des de l’assessorament fins a la instal·lació i la formació, adaptant les metodologies de treball tradicionals a un escenari més dinàmic, interactiu i col·laboratiu. 

MediaMarkt Business Girona basa la seva proposta d’integració de les noves tecnologies en quatre pilars, sempre des de l’adequació a les necessitats concretes de cada usuari o centre:

.Acompanyament als centres en el descobriment de les solucions més adequades a les seves necessitats i concordes amb els propis plans educatius.

.Dotació de dispositius i materials, així com el seu desplegament i implementació.

.Reforç del coneixement del professorat per aplicar la millor metodologia en el seu desenvolupament professional.

.Suport amb solucions adaptades al dia a dia, davant les dificultats que poguessin sorgir.

El primer pas és disposar d’una excel·lent connectivitat. MediaMarkt Business Girona ajuda a dissenyar l’estructura de xarxa per suportar un alt volum de dispositius i aplicacions. Es tracta d’infraestructures tecnològiques automatitzades, senzilles i lliures de problemes, perquè el professorat pugui maximitzar el seu temps amb els estudiants.

L’entorn educatiu actual fomenta el treball de grup. Les tecnologies proporcionen eines perquè els docents puguin liderar l’aprenentatge dels alumnes i assolir els objectius pedagògics dels seus centres educatius. MediaMarkt Business Girona disposa de les solucions adequades a cada cas: des de pantalles interactives per dinamitzar les classes, eines col·laboratives i solucions de comunicació, fins a ordinadors resistents i funcionals.

D’altra banda, és essencial disposar de les millors eines, per això MediaMarkt Business Girona posa les tecnologies a l’abast dels centres educatius: solucions de robòtica, impressió 3D o realitat virtual, suposen un pas més en innovació educativa.

I l’educació digital no seria possible sense la formació dels docents. Per aquest motiu, MediaMarkt Business Girona ofereix les millors solucions en aquest àmbit. Més informació:



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Oncolliga celebra aquest diumenge una nova masterclass de ioga benèfica

girona
SOCIETAT

Desconvocada la vaga a presons després de tancar un acord amb Justícia

Barcelona
BLANES

El consistori desencalla la construcció d’un hotel al Passeig de S’Abanell

BLANES
societat

Detingut ‘in fraganti’ un home acusat de vuit robatoris amb força en vehicles

blanes
Núria Escarpanter
Alcaldessa de Llançà (Junts)

“El pacte de govern és sòlid i es basa en la confiança”

Llançà

El Clúster de la Bioenergia de Catalunya celebra la II Nit de la Bioenergia: l’energia més circular i social

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona