Societat

Horrorland tornarà aquest octubre a Cercs

El primer parc temàtic de terror del sud d’Europa oferirà vuit noves atraccions

Hi haurà un camp de tir a l’aire lliure des d’on es podrà disparar contra zombis

Després de l’èxit de les temporades de Halloween i de Nadal de l’any passat, el primer parc temàtic de terror del sud d’Europa, Horrorland, tornarà a obrir portes a Cercs, a l’antiga central tèrmica, el dia 4 d’octubre. El parc oferirà vuit noves atraccions: dues cases del terror o haunted houses, una nova extreme house o experiència individual extrema, quatre express escape rooms i l’anomenat Zombie Killer Shooting Range, un camp de tir a l’aire lliure on es podrà disparar contra zombis. D’aquesta manera, el parc, que va presentar la nova temporada a principis d’aquest mes d’abril, oferirà onze atraccions en total.

Els responsables del parc temàtic destaquen, entre les novetats esmentades, l’atracció Zombie Killer, en què els visitants hauran de disparar contra zombis i altres elements amagats en diversos escenaris, “una experiència amb zones cobertes i descobertes carregada d’efectes especials de so, llum i foc que permetrà als participants afinar la seva punteria”. Entre les noves haunted houses, destaca La Casa del Bosc, amb una temàtica molt més clàssica que recrearà una casa encantada plena de fantasmes, esperits i efectes paranormals. L’altra haunted house serà Survival Maze, un battle royale, és a dir, un videojoc en primera persona en què els participants hauran de sobreviure en un laberint amb els pitjors assassins.

També s’hi estrena una nova modalitat d’escape room en què “la rapidesa i l’adrenalina seran clau per poder sortir-ne viu”. Seran quatre sales completament diferents: Elevator, Freak Show, Subway i Torture. Els visitants hi entraran en grups de sis persones. Finalment, una altra de les novetats serà l’extreme house. Aquest any, canvia radicalment la temàtica: deixa de ser una vivència grollera i sexualment explícita i es converteix en Psycho Extreme, “una atracció extrema de terror psicològic en què els visitants viuran de manera individual i totalment immobilitzats l’ingrés en un antic hospital psiquiàtric”. Es tracta d’una proposta només per a majors de 18 anys.

LA XIFRA

10.500
metres quadrats
més tindrà aquesta tardor el parc Horrorland, que afegirà dos escenaris a les onze atraccions.

Descomptes i nova visita guiada

Durant la presentació, oficiada per la mascota del parc, Mortimer, es va anunciar que fins a finals d’aquest mes la compra d’entrades està bonificada amb descomptes importants. A més, aquesta temporada, el parc posa a la venda una nova modalitat d’entrada que ofereix una visita guiada a les instal·lacions i a la zona backstage del parc, entre altres beneficis exclusius. L’entrada, anomenada Rip Tour, s’afegeix a les tres modalitats ja existents: la general, la Fast Pass i la Vip.

Paral·lelament, el parc amplia la seva extensió en 10.500 m² i adquireix nous espais interiors i exteriors. A part de les onze atraccions, el complex construirà dos escenaris polivalents i noves zones de restauració, i doblarà l’animació de carrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona
Societat

El servei d’atenció a víctimes de violència masclista de l’Eixample obrirà el 2026

Barcelona