Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Possibilitat de ruixats al nord-est aquest dissabte

A la resta del territori s’espera una jornada de sol

La temperatura pot baixar lleugerament

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

Aquest dissabte encara hi haurà risc de ruixats a les comarques del nord-est, si bé a la resta dominarà el sol, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

El cel s’esperà serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts, si bé a punts del sector central litoral i prelitoral, així com a zones de la Catalunya Central, hi haurà intervals de núvols baixos que localment deixaran el cel mig ennuvolat. A partir de mig matí creixeran nuvolades a punts del quadrant nord-est i a la resta del Pirineu i del Prepirineu, sobretot a l’àrea central, i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat o cobert fins a mig matí i de nou a partir del vespre, mentre que la resta del dia quedarà poc o mig ennuvolat.

Des del final del matí i fins al vespre s’espera precipitació en forma de ruixat al quadrant nord-est i a la resta del Pirineu i del Prepirineu central. A més, no se’n descarta d’aïllada a la resta de la serralada. Serà d’intensitat entre feble i moderada, i localment anirà acompanyada de tempesta i de calamarsa. Fins a mig matí és probable precipitació feble i minsa al vessant nord del Pirineu.

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa a l’interior i similar o lleugerament més baixa al litoral. La màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa, si bé a punts del litoral sud podrà quedar semblant.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.

Si sortiu a muntanya el cap de setmana, podeu consultar el pronòstic meteorològic Meteomuntanya .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia