Societat

Els Mossos recuperen 80 mòbils robats durant el Sónar

La policia catalana ha detingut 20 persones per furts i 5 més per delictes contra la salut pública durant el dispositiu per garantir la seguretat del festival

Per reclamar els aparells cal aportar el número d’IMEI

Els Mossos d’Esquadra han recuperat una vuitantena de telèfons mòbils furtats durant el Sónar 2019.

Aquesta és una de les diferents intervencions que s’han dut a terme durant el dispositiu de seguretat realitzat per la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat per garantir la seguretat del Sónar.

D’ençà que el festival va obrir les portes s’han detingut 25 persones, 13 divendres a la nit i 12 la nit del dissabte. La majoria d’aquestes detencions han estat per furts (20) i la resta per delictes contra la salut pública (5).

Els Mossos han recuperat un total de 80 telèfons mòbils i han intervingut uns 1.300 euros en efectiu, diferents formats de venda de substàncies estupefaents (cocaïna, cànnabis, drogues sintètiques), entre les quals destaquen 85 pastilles d’èxtasi (MDMA) i una ampolla de vidre de cocaïna líquida.

La policia ha localitzat part d’aquests aparells arran de la detenció de dues dones dissabte a la matinada. Un grup d’agents de paisà que estaven realitzant tasques de prevenció al festival van observar que en sortir del recinte dues dones s’havien desviat per esquivar un unitat dels Mossos uniformada. Per aquest motiu, van decidir identificar-les i les dones van reaccionar amb una actitud molt nerviosa i poch coherent.

En escorcollar-les, els policies van localitzar 23 mòbils de gamma alta, 380 euros en efectiu i unes peces metàl·liques petites utilitzades per extreure targetes SIM, per tal que no es pugui localitzar els propietaris dels telèfons.

Les dues dones, de 24 i 31 i nacionalitat colombiana, han estat acusades d’un delicte de furt.

Com recuperar els telèfons

La policia catalana recorda que els afectats per robatoris al Sónar poden presentar denúncia a qualsevol comissaria dels Mossos d’Esquadra i es poden posar en contacte amb la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat, al carrer Teide 99-100 o a través del telèfon 934131300.

Els Mossos recorden que per reclamar els telèfons mòbils sostrets cal aportar el número d’IMEI en realitzar la denúncia. Aquest codi es localitza a la caixa original de l’aparell i també es pot obtenir marcant *#06# al teclat del telèfon.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Diagnòstic mèdic al català

Barcelona

Un nou barri que aspira a ser un referent internacional

Sant Adrià de Besòs
Societat

Busquen sostre per als usuaris de l’alberg que tanca a Badalona

Badalona
Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau
Societat

Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau

barcelona
Moda

El món mira la moda nupcial que s’exhibeix a Barcelona

Barcelona

Banc Sabadell celebra la setzena edició dels Aces Solidaris

gastronomia

Cap de setmana de festival gastronòmic al Moll de la Fusta

Barcelona
cultura

L’Ajuntament de Vic introduirà clàusules lingüístiques en els contractes públics

vic
Iran

La Policia de la Moral torna a detenir dones per no portar el vel islàmic

Barcelona