Societat

Jotri presenta una línia de plats envasats

Els ha elaborat a partir de receptes de cuina tradicional catalana

Cuinats Jotri va presentar ahir una nova línia de plats envasats amb atmosfera modificada per menjar a casa de cuina tradicional catalana actualitzada amb producte cent per cent natural i respectant la recepta original. De moment han sortit al mercat dos plats: el cim i tomba i la poma de farciment, però al novembre, amb motiu del Fòrum Gastronòmic de Barcelona, es presentaran dos plats més: la porrada i els fesols amb botifarra de perol. Aquests plats es poden trobar a les carnisseries i a les botigues especialitzades.

El projecte pretén actualitzar una desena de receptes de plats de la cuina tradicional catalana i reivindicar així “la cuina del territori”.

El cim i tomba és fet a partir d’ingredients de proximitat com són la rajada, les patates, l’all i les ametlles, que converteixen la recepta en un dels platillos més representatius de la cuina de Tossa de Mar. I la poma de farciment és elaborada a partir de poma de l’Empordà, carn, melindros i torró, que s’integren per recuperar aquesta relíquia de la cuina medieval més empordanesa. La presentació va anar a càrrec de Francesc Baltrons, responsable de R+D de Cuinats Jotri, i Salvador Garcia-Arbós, periodista i gastrònom que col·labora en el projecte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Amposta augmentarà la presència policial per frenar els furts

AMPOSTA
urbanisme

El nou POUM perfila com serà la ciutat d’aquí a mig segle

Tarragona
educació

La UPC oferirà el grau de Medicina a partir del 2026

BARCELONA

Reivindiquen l’herència de la gastronomia marinera femenina

roses

L’Escala vol definir un Pla Local de Joventut amb la participació

l’escala
medi ambient

Mataró canvia de lloc els peixos del Parc Central per la sequera

mataró

La UAB aprova un pla per assolir la neutralitat climàtica el 2030

Cerdanyola del Vallès
MEDI AMBIENT

El GironaNat recupera basses pluvials i en crea de noves

girona

Rècord de validacions a TMB coincidint amb Sant Jordi

Barcelona